Hogy bírjátok ezt a rettenet,hőséget?
Figyelt kérdés
Én szédelgek,titeket is megvisel?#Hőség,időjárás,rosszullét
2020. aug. 7. 10:14
21/30 anonim válasza:
Na, mára már egészen 18 fok volt reggel induláskor, végre nem kellett pulcsi. :)
22/30 anonim válasza:
18? Nálunk 28 😣 Nagyon szenvedtem mire elértem a légkondit. Azt hiszem mostanaban sokat fogok túlórázni :D Ha lehetne a munkahelymen aludnék.
23/30 anonim válasza:
Nálam a munkahelyen sincs légkondi, egy ilyen "oszlopventillátorral" egész jól megvagyok, csak az utcára ne kelljen kimennem (BP belváros), ott pokol van. :D Az iroda nagyon kellemes egy kis szellőztetéssel.
Otthon a házban bent 25 fok fölé még sose ment a hőmérséklet, pedig nincs klímánk. :)
De amúgy ismerős, dolgoztam én is légkondis helyen, el tudtam viselni. :D
24/30 anonim válasza:
De jó neked én tetőtérben lakom. Tegnap még mostam is vesztemre így olyan párás lett a levegő, hogy azt álmodtam az esőerdőben vagyok. ;(
25/30 anonim válasza:
Sehogy sem bírom. Őrület ez a meleg és ezen az éghajlaton nem is normális..
Fáj tőle a fejem, szédülök, nem kapok levegőt, ömlik rólam a víz, frusztrált és ideges vagyok és nem tudok koncentrálni.
26/30 anonim válasza:
Nem tudom itt nehany valszolo az antarktiszon nyaral? Mert kb 2 hete igencsak meleg van 30 fok feletti homerseklettel. A fovarosban pára szmog hőség meg lehet pusztulni. En is szeretem a meleget ezt is de nem ugy h kozbe dolgozni kell. Vizparton siman johet ez a szint. Sot ilyen 26 28 fokokban fazom a vizparton.
27/30 anonim válasza:
Estefelé már hűvös volt az erkélyen. :) de már mindjárt augusztus 20 és vége a hőségnek.
29/30 anonim válasza:
Jó hűvös van nálunk, csípős az idő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!