Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy bírjátok ezt a rettenet,h...

Hogy bírjátok ezt a rettenet,hőséget?

Figyelt kérdés
Én szédelgek,titeket is megvisel?

#Hőség,időjárás,rosszullét
2020. aug. 7. 10:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ti hol éltek, de ez a nyár sokkal enyhébb az előzőeknél. Amúgy Dél-Dunántúlon.
2020. aug. 7. 13:43
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Én Borsodi vagyok de itt is nagyon forróság van ma is,tegnap is az vót.
2020. aug. 7. 13:58
 13/30 anonim ***** válasza:
43%
Észak-Dunántúl rekkenő hőség 2 napot kivéve.
2020. aug. 7. 14:19
 14/30 anonim ***** válasza:
Én elég rosszul viselem a meleget az alacsony vernyomásommal de most nem olyan vészes ami van eddig. Legkondit is kb ketszer kapcsoltam be pedig tetőtérben lakom. Délutánonként kifejezetten kellemes az erkélyen üldögélni. Tavaly ilyenlor halál volt. Este is dög meleg most lehül azért lehet aludni.
2020. aug. 7. 14:20
 15/30 anonim ***** válasza:
14. Budapestről írtam
2020. aug. 7. 14:21
 16/30 anonim ***** válasza:
43%
Pest megye a lett legmelegebb ,aszályos . Még hűvösebb a déli megye minden évek óta . Sajnos itt nem hül le semmit , míg máshol 12 -16 cfok van éjszaka hajnalig itt 20 - 23 . Hányinger , felesleges lenne 28 foktol több , de legalább a migransok otthon érzik magukat .
2020. aug. 8. 22:08
 17/30 anonim ***** válasza:
93%
14. Vagyok na most már én is megdöglöm. Nagyon meleg volt éjjel is nem lehet így aludni. :( Semmit nem tudom csinálni max fekszem és olvasok.
2020. aug. 9. 09:11
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

1. Meg a hozzá hasonlóak; Nem értek veled, veletek egyet.

Nem mindenért nyavajog mindenki, csak úgy tűnik.

Nyáron pl nyavajog az, aki aktívan pihenne vagy nem dolgozik légkondis helyen, esetleg, ha ott is dolgozik, akkor van egy munkatársa vagy munkatársnője, aki kikapcsolja a légkondit, vagy esetleg nyavajog, aki nem bírja a meleget meg este nem tud aludni (ráadásul még a Szigetfesztivál is nyáron szokott lenni, kivéve idén és, ha a közelben laksz, akkor eldöntheted, hogy egy hétig nem alszol a zenétől vagy becsukod az ablakot és azért nem alszol egy hétig, mert nincs levegőd).

Ők télen, ősszel mondjuk nem nyavajognak, hanem, akkor a nyár imádók nyavajognak, hogy fáznak, besötétedik korán, nyomott a hangulatuk, stb.

Tehát nem nyavajog egy ember minden időszakban, hanem az adott évszakot gyűlölők nyavajognak.

És hodd el, mindenkinek van egy szakasz az évbem, amit utál, csak egyesek csendben szenvedik meg, mások meg teleírják vele a közösségi portálokat.

2020. aug. 9. 18:55
 19/30 anonim ***** válasza:
11. Tegnap előtt még én is ezt gondoltam :)
2020. aug. 9. 20:41
 20/30 anonim ***** válasza:
Büdi Lilinél a pont. Én csak a 28 fok feletti nyarat nem szeretem mert rosszul vsgyok tőle fizikailag. Nem mindenki engrdheti meg hogy 2 hónapot a vízparton legyen. Meg azt a pár napot mikor lefagy a jég az útra és alig lehet tipegve járni. De ez is csak a fenékre esés miatt. Mondjuk azért lehetne este 6ig világos télen mert elég nyomasztó a sötét. De más problémám tényleg nincs. A tavasz meg az ősz a kedvencem. :)
2020. aug. 9. 20:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!