Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a hőséget?

Hogy bírjátok a hőséget?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 21:24
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/516 anonim ***** válasza:
100%
Ma is elég rossz idő volt, péntek fele pedig 37 fokot jósolnak. Borzasztó lesz...
júl. 7. 21:28
 412/516 anonim ***** válasza:
0%

"Senkit se érdekelt."

Akkor nem pontoztál volna le. NAGYON is érdekel a véleményem, és rosszul esik neked, hogy én nem szenvedek. Ezért pontozod le minden egyes írásom, teljesen függetlenül attól, hogy mit írok benne. A jót is ugyanúgy lepontozod, mert én írom.

Ez egy nagyon rossz jellemre vall.

"a saját kérdésem"

Akkor miért nem írtad ki normálisan? Hogy azt fejezze ki, amire gondoltál?

Miért kell itt gondolatot olvasnunk tőled?

júl. 7. 21:29
 413/516 A kérdező kommentje:

#411: Láttam! :(

Az időkép azt írja harmadfokú hőségriadó van érvényben.

Most is nyitva mind a két ablak a szobában, de semmi levegő. Jó kis éjszaka lesz. Kitartást!

júl. 7. 21:38
 414/516 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy bírjátok a hőséget?"

Na, ha konkrétan érdekel: 28 fok van nálam, és kiválóan bírom.

Megy egy kis ventillátor, hogy legyen levegő, és egy ideig be kellett csuknom az ablakot, hogy ne legyen túl meleg. Azt mondjuk én se élveztem, de erre való a ventillátor. Aludni is jól lehet, addigra lehűl kicsit.

Teljesen ki tudnék békülni vele, ha egész évben ilyen idő lenne, csak télen egy pár fokkal kevesebb.

júl. 7. 21:55
 415/516 A kérdező kommentje:
#414: Nem érdekel! Szállj már le rólunk!
júl. 7. 22:01
 416/516 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, nekem van jobb mulatságom is, mint hogy veled huzakodjak... csak akkor egyet mondj már meg: MIÉRT írtad ki ezt a kérdést így???

Azért, hogy ha egy normális ember idejön, aki véletlenül a meleget szereti, akkor lehessen egy jót veszekedni vele?

Már a legelső írásom is lepontoztad, ahol konkrétan csak annyit írtam, hogy nekem jó ez az idő. Ami pont a kérdésedre válaszolt.

júl. 7. 22:11
 417/516 anonim ***** válasza:
100%

401-403, meg a többi ahol írsz. Emlékszünk rád, te már tavaly, vagy tavalyelőtt is piszkálódni jöttél ide. Vannak olyan hőségimádók, akik nem bírják feldolgozni, hogy van aki ezt nem bírja, vagy nem szereti. Ha pedig hangot adunk ennek, mert kicsit jól esik könnyíteni magunkon egy kis sopánkodással, akkor azonnal ki vagyunk gúnyolva. A szörnyű bennetek az, hogy kiröhögitek azt is, aki pl. betegség miatt nem bírja. Én nem röhögök azokon, akik fázósak, és nem bírják a telet. Nem gúnyolom őket, vagy csesztetem, amikor szenvednek novemberől márciusig. Szóval nem értelek titeket. Te a stílusod miatt vagy itt lepontozva, mert ha megszólalsz, akkor azt nagy mellénnyel, tahó módon teszed. Mert Te bírod a nyarat, és ettől érzed magad különbnek. Pedig ez nem a te érdemed, egyszerűen ilyen vagy. Mi nem, sokunknak ez kínlódás, és ha nem tudsz megérteni minket, akkor inkább ne szólj hozzánk. Írd le, hogy ez neked mennyire jó, ha annyira közléskényszered van, aztán menj ki a melegre, és élvezd.

Vagy Te is az a fajta vagy, aki a klímás házból kilépve, a klímás autóba beülve, a klímás munkahelyéről imádja? Elviselned pedig csak akkor kell, amikor kifekszel a vízpartra?

Tudod, sokunknak olyan helyen kell dolgoznia, ahol nem ment meg a klíma. Kültéren, 40 fokban is van teendőnk.

Én régen szerettem a nyarat, úgy kb. 20-25 éve, amikor tini voltam, de akkor egészen más volt. 30 fokok voltak az átlagok, akkor még az strandidőnek számított, és persze volt néhány nap kiugró értékekkel, de nem az volt az átlag. Most, ha 30 fok van, azt mondják "friss" nyári napok. Na, kössz szépen.

2 éve mi is tetettünk klímát a nappaliba, idén már a sokadik olyan nap van, amikor éjszaka nem alszunk a dögmeleg miatt (télen is 19 fok van a hálónkban), úgyhogy eldöntöttük, jövő tavasszal klíma kerül a hálóba is.

júl. 8. 07:49
 418/516 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is van ventillátor, mondják, hogy csak keringeti a meleg levegőt, de nem érdekel, az ablakot akkor sem csukom be. Hiába lenne hűvösebb, nem bírom az áporodott, állott levegőt. Legyen friss, még ha kicsit melegebb is, néha esetleg van kereszthuzat is. Már ha szerencsém van. :D
júl. 8. 09:21
 419/516 anonim ***** válasza:
100%

Ja, egy haverom is mondta szombaton, hogy "Á, nincs is meleg". Na, menjen ki dolgozni a 40 fokba.

Sokan klímás irodából átszaladnak a klímás autójukba, majd hazaérve rohannak a klímás lakásba. Ja, így lehet szeretni a nyarat.

És igen, a 90-es években a 32 fok rekkenő hőségnek számított, emlékszem is rá, annyira utáltam. És most mi van? Szóval rohadt nyár, utálom. 25 foknál sose lenne több, ez a kívánságom...

júl. 8. 09:29
 420/516 A kérdező kommentje:

#417: Mennyire jól megfogalmaztad.

Én busszal járok, délután kb meg lehet rohadni rajta a melegben. Klíma nincs persze. Az ablakokon jön be egy kevés levegő, de kegyetlen. Már most reggel is jó meleg volt. Sajnos lesz a héten több ügyintézős köröm, amihez ki kell mozdulni.

A munkatársaim egész héten kint dolgoznak a napon. Biztos olyankor a szabadságra meg a strandra gondolnak, amit itt magyarázott a hőség imádó. Engem se az zavart, hogy ő szereti a meleget, hanem ez a stílus ahogy előadta. Bele kéne gondolni más helyzetébe is. Nem csak abba, hogy valaki kint fekszik a strandon és mennyire jó a szabadság.

júl. 9. 08:29
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!