Hogy bírjátok a hőséget?
440
ez nem hir, csak hegyek plusz dombok vannak korulottunk, bent rakad a levego, max eszakrol egy kis fing jon, ott van kis nyilas, de delrol azert kapjuk az afrikai port. Olyan mintha megkezdenel egy parazsat lang nelkul, forro lesz alul meg felul aztan felulrol megjobban hevited, egy kis fingnyi lukon mehet ki a levego, a masik nagyobb lukon mehet be a meleg levego. Kb nincs legmozgas az orszagban. Nemetek mar ki vannak akadva ha 28 fok van es "mi ez a hoseg bm*eg?" Jonnenek M.o-ra... 38 - 40 fok. Azonnal haza es aldanak a 28 fokukat.
Ez a retek Magyaroszag hely rosszabb mint egy dzsungel. Ott legalabb ugy lehul az ido mint a lo toke. Nappal meg kb 30 fok +-. Inkabb aludnek parducokkal meg pokokkal es kigyokkal meg tele amoebaval vizbol iszok minthogy itt poshadjak.
De mar edzem magam a 50 - 60 fokra is.
445 Nem kell az ilyennel foglalkozni, megvan neki a maga baja. Szerencsétlen egy értelmes összetett mondatot nem képes leírni.
Élő példája annak, miért akkora baj, hogy bezáratták az elmegyógyintézeteket.
Nálunk tegnap este 9-kor még majdnem 32 fok volt. Hányni tudnék az idei nyártól. Nagyon sokszor felemlegettem már a 2015-ös rettenetet, azt hiszem az idei évtől már nem azt fogom felhozni példának, amikor az okádék nyarak jönnek szóba...
Mindenki rendben van még? Egyre kegyetlenebb ez az egész. Nálunk eső továbbra sem volt (júni 26 óta). A fű majdnem teljesen kiégve, sajnos ezt már nem tudom locsolni, a kert is egyre jobban szenved, attól tartok, ha ez a dögmeleg nem változik sürgősen, csúnya károkat szenved majd a kertem, és több éves munkám egy része odavész, pedig javában szárazságtűrő növényeim vannak.
Nekem egy hete folyamatosan fáj a fejem, nem tudok aludni, sem a szobában, se a klíma mellett a kanapén. Folyamatosan ideges, ingerült vagyok. Fogy az erőm, nehéz ezt már bírni. :(
Azoktól kérdem, akik nem szeretik/bírják a nyarat. Hogy vagytok, mit csináltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!