Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a hőséget?

Hogy bírjátok a hőséget?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 21:24
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/516 anonim ***** válasza:
22%

440

ez nem hir, csak hegyek plusz dombok vannak korulottunk, bent rakad a levego, max eszakrol egy kis fing jon, ott van kis nyilas, de delrol azert kapjuk az afrikai port. Olyan mintha megkezdenel egy parazsat lang nelkul, forro lesz alul meg felul aztan felulrol megjobban hevited, egy kis fingnyi lukon mehet ki a levego, a masik nagyobb lukon mehet be a meleg levego. Kb nincs legmozgas az orszagban. Nemetek mar ki vannak akadva ha 28 fok van es "mi ez a hoseg bm*eg?" Jonnenek M.o-ra... 38 - 40 fok. Azonnal haza es aldanak a 28 fokukat.

Ez a retek Magyaroszag hely rosszabb mint egy dzsungel. Ott legalabb ugy lehul az ido mint a lo toke. Nappal meg kb 30 fok +-. Inkabb aludnek parducokkal meg pokokkal es kigyokkal meg tele amoebaval vizbol iszok minthogy itt poshadjak.

De mar edzem magam a 50 - 60 fokra is.

júl. 12. 19:11
 442/516 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a szempontból legrosszabb helyre születtem :)
júl. 12. 20:12
 443/516 A kérdező kommentje:
Rinyáló társaim! Ez már kibírhatatlan!! Jelenleg 33 fok kint. A házban 30. Csak egy kicsi lehűlés jönne már. :( Az éjszakai is rémes volt, hajnalban felkeltem, akkor sem hűlt le.
júl. 13. 10:44
 444/516 anonim ***** válasza:
0%
En mar mondtam ez a tel eleje. Delutan szokott a leghidegebb lenni, mert mar annyit fujt a szel ra, hogy a fal atveszi. Estere picit melegebb van amikor havazik.
júl. 13. 10:50
 445/516 A kérdező kommentje:
#444: Egyáltalán nem vagy vicces. Ha nem tudsz normálisan írni, menj innen. Ne trollkodd szét a normális kérdéseket, mert kezd unalmas lenni.
júl. 13. 10:52
 446/516 anonim ***** válasza:
79%
445: Hagyd rá, a hőségtől már azt se tudja, hol van, nem hogy mit ír. Azt hiszi, tél van. :D
júl. 13. 11:10
 447/516 anonim ***** válasza:
100%

445 Nem kell az ilyennel foglalkozni, megvan neki a maga baja. Szerencsétlen egy értelmes összetett mondatot nem képes leírni.

Élő példája annak, miért akkora baj, hogy bezáratták az elmegyógyintézeteket.

Nálunk tegnap este 9-kor még majdnem 32 fok volt. Hányni tudnék az idei nyártól. Nagyon sokszor felemlegettem már a 2015-ös rettenetet, azt hiszem az idei évtől már nem azt fogom felhozni példának, amikor az okádék nyarak jönnek szóba...

júl. 13. 12:51
 448/516 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki rendben van még? Egyre kegyetlenebb ez az egész. Nálunk eső továbbra sem volt (júni 26 óta). A fű majdnem teljesen kiégve, sajnos ezt már nem tudom locsolni, a kert is egyre jobban szenved, attól tartok, ha ez a dögmeleg nem változik sürgősen, csúnya károkat szenved majd a kertem, és több éves munkám egy része odavész, pedig javában szárazságtűrő növényeim vannak.

Nekem egy hete folyamatosan fáj a fejem, nem tudok aludni, sem a szobában, se a klíma mellett a kanapén. Folyamatosan ideges, ingerült vagyok. Fogy az erőm, nehéz ezt már bírni. :(

Azoktól kérdem, akik nem szeretik/bírják a nyarat. Hogy vagytok, mit csináltok?

júl. 15. 11:23
 449/516 anonim ***** válasza:
En birom. En egy kulonleges kornyezetben nottem fel, ahol kb volt 45 fok. Nekem is picit sok ez, de amikor bejonnek a szobamba ahol ablak sincs nyitva, es erzik az inferno-t kerdezik te hogy vagy eletben. Raadasul hosszuujjuban. Mondom nekik engem nem zavar, ugy is ilyen lesz mar vegig most mar minden nyar, az ocean messze, tengerek messze, egy valami jon ide: az afrikai por. Ha jon(ne) eso az meg az oceanoktol ami husitene, de mire ideer atmegy hegyeken, sokat veszit csapadekot es mire ideer lehet fingani a wc-be. Talan meg rosszabb is, mert csak parat okoz es megmelegebb. En szerintem ne legyen eso, csak ha magatol az hofok lemegy 25 - 28 fok kore. Akkor mindegy mar a para, kellemes ido. De igy 38 fokban paraval, 0 esovel el tudom kepzelni masoknak mekkora fos. Nekem is az volt amikor 40 - 45 fokban eltem, izzadtam mint egy lo segge locsolva. Majdnem beajultam. Evekig nyaron ez ment, aztan nemtom, hozzaszokott a szervezetem mert gyerek voltam meg ilyenkor 10 - 15 eves kb. 4 - 5 even at a nyarak nekem igy teltek mig masoknak a max az ilyen 33 - 35 volt kint napon, arnyekban meg 28 - 32. Nem menozni akarok de en reggel ugy kelek, hogy be vagyok takarozva. Legkondi sincs. Alulrol meg foznek, jon fel a meleg. Egyedul annyi, hogy a napocska nem sut ide, de nem a napocskaval van gond, vagyis reszben, hanem a parazslo meleggel ami itt ragadt es azt heviti a napocska. Neha sajnalom a napocskat mert mindenki azt szidja..
júl. 15. 12:52
 450/516 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is borzalmas ezt az idő, egész nap megy szegény ventillátor, de muszáj, mert anélkül nem bírnám. Néha jön egy kis szellő, de nem sokat ér. Remélem, mihamarabb jön az ősz, nagyon várom már. Nekem az eső, borult idő az igazi. Na jó, süthet a Nap is néha, de max. 25 fok legyen...
júl. 15. 13:20
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!