Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a hőséget?

Hogy bírjátok a hőséget?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 21:24
 471/516 anonim ***** válasza:

A hőmérséklet az árnyékra vonatkozik. Azért, mert ott egyforma.

Napon meg sok mindentől függ, hogy milyen meleg lesz, azt így nem lehetne megmondani.

júl. 22. 12:38
 472/516 anonim ***** válasza:
470 Atyaég, az eddig is látszott, hogy téged nem az eszedért fognak elrabolni, de most már teljesen bizonyos, hogy nem te vagy a legélesebb kés abban a bizonyos fiókban. Mindezt úgy írom, hogy nem akarlak megbántani, de tényleg, borzasztó kellemetlen, amit csinálsz. Javaslom, tájékozódj, és olvass nagyon-nagyon sokat, mert borzasztó hiányosságaid vannak. Ami alapvetően nem lenne baj, de ha online fórumokon akarod azt észt osztani, akkor fogadd meg a tanácsot.
júl. 22. 19:50
 473/516 A kérdező kommentje:

Délután volt egy hosszabb csendes eső végre. Úgy lehűlt a levegő, hogy a teraszon felvettem a farmerkabátot.

Jelenleg 18 fok van! Nyitva is az ablak. Jól esik ez a hűvös.

A múlt heti közel 40 fokos pokol remélem már nem jön vissza a maradék egy hónapban.

júl. 24. 21:34
 474/516 anonim ***** válasza:
473, Nálunk Vác mellett sajnos júni 26 óta továbbra sem volt eső. Nem tudom mi lesz így, siralmas. Pedig több környező településen is volt, nem is kevés mennyiség, nálunk semmi. :( De legalább most este nálunk is már csak 20.7 fok van, és fúj be elég hűvös szél is az ablakon. El tudnám viselni minden este.
júl. 24. 21:57
 475/516 A kérdező kommentje:

Ó basszus. Az nagyon gáz, hogy ennyire elkerül titeket az eső. Nálunk sem gyakori, de azért néha esik egy kisebb. Vagy rosszabb esetben jön egy nagy vihar.

Én is el tudnám viselni ezt a jó kis levegőt. Már közeledik a szeptember, eljön a mi időnk. ;) Élvezd ki a mai hűvös estét.

júl. 24. 22:04
 476/516 anonim ***** válasza:

gyerkek koltozetek dunantulra, gyor mondjuk, sopron. kb mindennap eso, szelecske, vihar. ott van a kis luk ahol bearamlik eszakrol egy kis fing. de epp eleg hogy legyen valami ami husit.

Aki keleten el debrecen meg miskolc hat. sajnalom ott kinlodas hiaba erdely. Max erdelyben jo meg elni fent a dombon de a csucson. Ott talan huvosebb van.

egyebkent a nyugati fingok a leggyenegebbek. veszitenek erobol, es csak nedvesitik a karpat medence p*ncijat ami arra jo, hogy kiszaradjon majd es nedves maradjon es kemenyebbnek erzi az ember szep teste a meleget.

Ha delrol jon vihar, a foldkozi tengerrol, na az a bombazo vihar, kozel van, szetkap mindent es akkora eso van hogy meg az alfoldon is egy uj balaton lesz. A delrol erkezo viharok a legjobbak, legkemenyebbek, csak hat regen volt az mar. kb... 10 eve? Most mar csak a lefingott, gyenge, szar nyugatias "viharok" jonnek amik ha el is ernek ide mondom... egyet dorren az eg es ez a vihar. egyedul nyugatabbra nem m.o-n, balatonnal is jo meg ilyenek, de alfold meg bekescsaba meg ilyenek... a csapbol is alig jon mar szerintem emiatt a szarazsag miatt.

júl. 25. 08:17
 477/516 anonim ***** válasza:
Én nem az Alföldön élek, hanem Pest megye északi részén, aztán mégsincs elég csapadék nálunk. 1 hónapja semmi, és a következő egy hétben sem látszik semmi. Ez így nagyon nem oké. Nem költözhetünk mind az ország nyugati felébe.
júl. 25. 17:28
 478/516 A kérdező kommentje:

Éjszaka még fülledt meleg volt, ma meg egész nap 16 fok, eső, szél. Tiszta ősz a semmiből.

Jövő hétre viszont megint 34 fokot mutat. Bolond ez az időjárás.

Kíváncsi leszek, hogy hónap végéig még hány hőhullám lesz.

aug. 3. 22:00
 479/516 anonim ***** válasza:

Nálunk most az elmúlt 2 napban elviselhetőbb idősárás volt, tegnap olyan 28 fok volt a legmelegebb, tegnapelőtt 32 körül, de aztán délután kicsit lehűlt, eső továbbra sincs. :(

Az éjszakák legalább frissek az utóbbi napokban ma például 13 fokig hűlt, és én imádom az ilyet.

Hány hőhullám lesz? Szerintem a hónap nagy része az lesz... Ami előttünk áll, és kb csütörtökön kezdődik, nem lepne meg ha két hetes lenne, mint a júliusi. Pont ezért rühellem már a nyarat, lenne pár nap kánikula (nekem egy sem hiányzik, csak gondolok azokra akik szeretik), aztán pár nap mérsékelt meleg, akkor bírhatóbb lenne azért.

Engem jelenleg a csapadék hiánya az, ami nagyon-nagyon aggaszt. Szerdáig ha nem esik, akkor elmondhatjuk, hogy 6 hete nem esett, és erre jön még most a hőhullám. Nem is emlékszem ilyenre, hogy ennyi ideig tartó aszály lett volna. Sem 2022-ben, sem 2015-ben nem tartott eddig. Ha csak kicsi is, de még akkor is érkezett valamennyi pár hetente. Fű már nincs a kertben, és most már az egyéb növények is a túlélésért küzdenek. Nagyon gáz.

Egyébként, ha megfigyelitek, idén már jóval kevesebbet nyavalyogtunk, mint szoktunk, pedig dögmelegből volt eddig is bőven, de szerintem kicsit megedződtünk az évek alatt. Biztos, hogy valamicskével jobban bírjuk már.

aug. 4. 06:48
 480/516 anonim ***** válasza:

Itt most szakad az eső, kíváncsi vagyok, meddig fog tartani. Mindenesetre a levegő legalább lehűlt, 23-24 fok lehet. Az ablakot kicsit behajtottam, hogy ne verjen be az eső, de félek, hogy amikor eláll, fülledt és meleg lesz megint.

Most azonban nagyon jó, bárcsak egész estig, akár éjjel is esne...

aug. 4. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!