Hogy bírjátok a hőséget?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 21:24
1/516 anonim válasza:
Ez nem hőség. Várd csak ki mi lesz 1 hónap múlva.
2/516 anonim válasza:
milyen hőség.. végre itt a nyár, erre vártunk már vagy fél éve.
3/516 Metionin válasza:
Nehezen, sok sok fényvédővel, jégkrémmel és dinnyével.
4/516 A kérdező kommentje:
#3: Kb én is így. :)
2021. jún. 18. 21:34
5/516 A kérdező kommentje:
#2: Azért az már hihetetlen, hogy még egy ilyen egyszerű kérdés alatt is egyből ezt kell csinálni. Milyen kérdést kéne feltenni, ami alatt nincs egyből a beszólogatás? Nyilván a 32-33 fok nem hőség.
2021. jún. 18. 21:38
6/516 anonim válasza:
én ventilátorral. de azzal is nehezen
7/516 A kérdező kommentje:
#6: Elhiszem. :( Nálunk az irodában nincs még klíma. Hiába nyitottam ablakot csak a meleg jött be. Egész nap majd meg sültem. Kint meg folyt rólam a víz.
2021. jún. 18. 21:42
8/516 anonim válasza:
Tökéletesen kiélveztem, jöhet vissza az ősz. 😒
9/516 A kérdező kommentje:
#8: Hamar eleged lett. :D
2021. jún. 18. 21:46
10/516 anonim válasza:
Nekem mindig eszembe jutnak a Görög, Olasz utak, ott már hajnal 4 kor meglehetett dögleni, 11 órától késő estig pedig aki nem állampolgár volt, vagy eleve mediterrán térségben élő, az csak kínlódott.
Volt hogy napégés miatt gyötrelem volt egyszer a nyaralás, felnőtt férfi létemre jajgattam.
Jelenleg még elviselhető a mostani helyzet, ha autóval vagyok a bal oldali ablakom van csak lehúzva, sokan már klímáznak.
Motorral én is csalok mert nem veszek már fel hosszú ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!