Hogy bírjátok a hőséget?
#42 Ez olyan butaság...
Attól, mert ott annyi a megszokott, az nem jelenti azt, hogy máshol a kevesebb, ne lenne brutálisan sok.
Novoszibirszkben -30- -40 fokos telek vannak, még sem lehet azt mnodani, hogy ha itthon beüt egy -10 akkor az semmi, nem is olyan nagyon hideg.
Egész télen a -22 fokos raktárban melóztam, még is mikor reggel lementem a kocsihoz -4 fokokban majd befostam a hidegtől.
#47.
Rendben van az idegrendszerem, ha olyan súlyos betegségem lenne, az már rég kiderült volna. Képzeld el, vannak olyan emberek is, akik nem hisztiznek minden egyes apróságért. A többség itt elég nyápic. Egyébként meg 40 C° és -10 C° egyáltalán nem extrém hőmérséklet, élnek emberek ennél jóval alacsonyabb és jóval magasabb hőmérsékletű területeken is. A magas fájdalomküszöb pedig egy örökletes adottság, nálunk az egész családban senkinek nem fájt soha semmije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!