Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a hőséget?

Hogy bírjátok a hőséget?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 21:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/516 anonim ***** válasza:
91%
Nehezen bírom, pedig én szeretem a meleget. Sosem értettem, mi a jó abban, hogyha 40 fok van és alig kapsz levegőt.
2021. jún. 19. 09:00
 42/516 anonim ***** válasza:
27%
#32-33 fok az nem hőség! Menj Afrikába vagy Dubajba.. ott 40 fok van árnyékban. Az már hőség!
2021. jún. 19. 10:31
 43/516 anonim ***** válasza:
68%
Mégis hőség riadó van
2021. jún. 19. 11:51
 44/516 anonim ***** válasza:
31%
Hello, én most nemt tudom, nem néztem meg, de egyik kommenteleő vagyok, aki írta, hogy imádja:) Ez a mai lehet, hogy tényleg egy kicsit sok, de ígyis sokkal sokkal jobb, mint ha hideg v hűvös lenne, úgyhogy én még ennek is örülök; valamint, szerencsére nem kell buszoznom se maszkban se sehogy; és nem is kell rostokolnom kocsival se a forgalmi dugóban; tehát ezeknek az embereknek szeretném a részvétemet kinyilvánítani; mert úgy azért egy átforrósodott járműben, főleg, ha tömegben vagy, főleg, ha maszkban; akkor azért az eleve nem nagyon jó; és tehát mondták vannak ilyen szokásos felújítások, így nagyobb a kocsisor; merthogy törvényszerű, hogy ha elindul a nyár, akkor valamelyik útszakasz le van zárva, mert felújítják. Mondták a tv-ben, vagy a rádióban. Szóval részvétem mindenkinek; aki melegben/maszkban utazik, főleg ha ő a jármű vezetője, mert ő nagyon sokmindenkiért felel; szóval kitartást mindenkinek, és sok-sok puszi !!
2021. jún. 19. 12:24
 45/516 anonim ***** válasza:
24%
Nekem egyáltalán nincs melegem, habár én minden hőmérsékleti szélsőséget nagyon jól tűrök és a fájdalomküszöböm is extrém magas. 40 C° felett sem vagyok rosszul és januárban -10 C°-ban is simán kimentem az utcára egy szál rövidujjú pólóban. Szerintem ennek alap dolognak kellene lennie minden egészséges embernél.
2021. jún. 19. 12:32
 46/516 anonim ***** válasza:
76%

#42 Ez olyan butaság...

Attól, mert ott annyi a megszokott, az nem jelenti azt, hogy máshol a kevesebb, ne lenne brutálisan sok.

Novoszibirszkben -30- -40 fokos telek vannak, még sem lehet azt mnodani, hogy ha itthon beüt egy -10 akkor az semmi, nem is olyan nagyon hideg.

Egész télen a -22 fokos raktárban melóztam, még is mikor reggel lementem a kocsihoz -4 fokokban majd befostam a hidegtől.

2021. jún. 19. 14:31
 47/516 anonim ***** válasza:
18%
45, egy egészséges embernek rendben van az idegrendszere és a hőháztartása, tehát megfelelően érzékeli a különböző mértékű fájdalmakat és az extrém meleget/hideget.
2021. jún. 19. 15:35
 48/516 anonim ***** válasza:
29%

#47.

Rendben van az idegrendszerem, ha olyan súlyos betegségem lenne, az már rég kiderült volna. Képzeld el, vannak olyan emberek is, akik nem hisztiznek minden egyes apróságért. A többség itt elég nyápic. Egyébként meg 40 C° és -10 C° egyáltalán nem extrém hőmérséklet, élnek emberek ennél jóval alacsonyabb és jóval magasabb hőmérsékletű területeken is. A magas fájdalomküszöb pedig egy örökletes adottság, nálunk az egész családban senkinek nem fájt soha semmije.

2021. jún. 19. 23:19
 49/516 anonim ***** válasza:
72%
48, tehát nálatok ilyen családi vonás a magas fájdalomküszöb, tehát ezért te nem tettél semmit és így hívsz nyápicnak bárkit. Gondolom nem is látod mi ezzel a probléma.
2021. jún. 19. 23:30
 50/516 anonim ***** válasza:
24%
Látom magam körül, hogy már szenvednek az emberek ebben a melegben, én meg ilyenkor éledek fel a 8 hónapnyi nonstop fagyoskodás után :D Persze ha sokáig van ilyen meleg, akkor én se bírom egy idő után, de jelenleg ez nagyon jól esik.
2021. jún. 20. 00:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!