Hogy bírjátok a hőséget?
Ez a hőmérséklet még elmegy, ha ennél több van, azt neccesen bírom ki + a lábaim se szeretik :D
Attól viszont rosszul vagyok, hogy pl. az irodában (ahol meleg van), nem tudom felkapcsolni a klímát, mert 1-2 kolléga rosszul van tőle és hallgathatom fél napig, hogy minek a klíma...
A hőség sokszor tényleg őrjítő tud lenni, pláne egy ilyen könnyen izzadós típusnak, mint amilyen én vagyok. Viszont ezt leszámítva a nyár tele van egy csomó jó dologgal, amit viszont imádok és igyekszem ezekre koncentrálni, ezeket kiélvezni. A sok napsütést, a sokáig tartó világosságot, a szabadtéri rendezvényeket, a madárcsicsergést :) Meg, hogy mikor elmegyek itthonról, nem kell hatvannyolc réteg ruhát magamra húznom, hogy ne fagyjak meg, hanem csak nadrág, póló, azt csókolom. Meg úgy alapból nyáron sokkal szabadabbnak és tettrekészebbnek érzem magam, mint máskor :)
Őszintén sajnálom azokat, akik nem tudnak ilyen apró örömöket találni az évszakokban, hanem némelyiket alapból rühellik, és csak szenvednek alatta.
37 nekem az apró örömök a nyárban a nyári zuhé vagy a felhős idő 😅
Én speciel nem bírok kint lenni akkora hőség van. Reggel 8ig kint vagyok és imádom de utána jönni kell be és nyomni a klímát mert nem lehet bírni. Este 9után megint jó de akkor ugye rengeteg a szúnyog. Hiába van rajtam top meg rövidnadrág még abban is érzem hogy fő a testem és izzad még a hátam közepe is. Medencénk nincs, vízpart nincs a közelben. Beteg is vagyok nem mehetek napra. Nem mindenkinek buli meg élvezet a nyár :D
Elég nehezen. 29 fokok vannak a lakásban. Amig otthon éltem nagyon ritkán volt ilyen, szüleimnél most is ilyen 24-25 ök vannak, itt meg 29.
Brutális.
Főleg edzésen, itthon is borzalom, terembe is ugyanez.
Kocsiba is halál, nyomatni kell ott is a klimát.
Ebben az időben borzalmas bármit is csinálni, max dögleni meg lustálkodni jó. De főzni, edzeni, mozogni stb. halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!