Hogy bírjátok a hőséget?
#77: Nagyon unom ezt a hőséget. Aludni nem tudok napok óta. Hiába nyitok ablakot nem hűl semmit a szoba. 28 fok volt már a házban. Irodában szintén. Kint folyik rólam a víz.
Jöjjön már egy kis lehűlés. Ne hideg legyen, csak normál meleg...
A buszról ne is beszéljünk inkább...
Egész héten csak szenvedek. Kitartást mindenkinek, igyatok sok folyadékot!!
79, Nem írtam el, hajnalban mértem, mikor jön fel a nap, úgy tapasztaltam, hogy abban a kb. fél-1 órában van a "leghűvösebb". Akkor mutatott picivel többet, mint 22. Most megnéztem, már itt is 28 felett járunk, hozzánk 35-öt mond mára.
80, Nálunk a hálószobák észak-keleti irányba vannak, csak délelőttsüt oda a nap, de így is 26-27 fok van bent estére. A konyha, nappali, étkező részt egész nap tudja sütni a nap sajnos, ott estére tegnap 29 volt, ma meglesz szerintem a 30. :( Nálam is sötétítve van, de ez ellen a meleg ellen már ez sem sokat ér. Tegnap közöltem a férjemmel, hogy nincs mese, jövő nyárra muszáj lesz légkondit szereltetnünk.
Én már csak azért imádkozom, hogy ne egy 2015-ös szintű nyárban legyen részünk.
Fiúk, lányok, hogy viselitek?
Nálunk ma megvolt a kerek 39 fok. Pusztulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!