Hogy bírjátok a hőséget?
Én is nyomott voltam ma. Meg semmi levegő nem volt az irodában. Már hányingerem volt délutánra. És még csak most jön a java a héten...
Jövőhéten jön a klimás a munkahelyre bekötni. Addig ki kell húzni valahogy. Most meg itthon ventillátor mellett tanulok a tanfolyamra. Így valamennyire elviselhető. Kitartást mindenkinek!! :) Lehet tèlen majd visszasírjuk a mínuszokban. :D
Nagyon rosszul.
Panel felső szintjén lakom, ráadásul most olyan szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy egy ventilátort sem tudok venni magamnak.
Egész éjszaka ki van tárva az ablak, de sosem megy a hőmérseklet 28 fok alá, egyszerűen tartják a falak a hőt.
Napi 3 hidegzuhany, ha pihenek/tartósan egy helyben ülök akkor lábak egy lavór hideg vízbe + hidegvizes törölköző a nyakba.
Hogy vagytok? Itt (Pest megye ÉK) egyre rosszabb a helyzet. Ma már hajnalra sem ment 22 fok alá a hőmérséklet, a ház is teljesen átmelegedett. Amint becsukom az ablakot 25-26 fok van bent. Borzasztó, és tartósan még nagyon nem látszik enyhülés. :/
Tudjátok, azt nem értem, hogy hogyan nincs a legtöbb helyen az országban egy-egy frissítő zivatar sem ebben a melegben. Azért még pár éve is késő délután, mikor a legmelegebb van be-bedurrant néha, és az legalább egy éjszakára felfrissítette kicsit a levegőt, most ez sincs. Júniusban nálunk még nem esett csapadék.
Nálunk esett, viszont csak pára maradt utána.
Nálunk (Miskolc) a buszon sincs klíma, meg lehet sülni rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!