488, ha mondjuk ilyen top3 kedvenc banda lenne én se hagynám ki, de ez annyira nem volt fontos, pl a BMTH ami múltkor volt az az, igaz akkor még nem volt dög meleg :D
aug. 14. 21:49
492/516 anonim válasza:
ne csabuljatok hajnali 2 kor itt kretenkedek, viharka van de ezt holnap nappal megbanjatok ha mar nem 1 ora mulva. Olyan paras lesz az ido mint a lonak a vaginaja.
A tegnapi napon végre megtörtén a csoda, itt Vác mellett is. 7 hét után végre kétszer is eleredt az eső. Az 1000 literes vízgyűjtő tartályok is félig megteltek, nem üresen kongnak, és talán a kert sem fog lángra kapni, talán némileg újra zöldülni fog a kiégett fű is. Persze a páratartalom brutális lett, emiatt éjszaka nem nagyon hűlt le, de az legyen a legkevesebb. A következő napokban még olyan időjárási helyzet áll fenn, hogy talán még 1-1 zivatar betalálhat, aztán jövő hét csütörtök-péntek környékén újra rákapcsol a meleg. Sajnos a szeptember első fele is nagyon hasonlónak ígérkezik, mint az augusztus, de egyre közelebb az ősz, és ez megnyugtat.
Nálatok mi a helyzet? :)
aug. 18. 05:59
496/516 anonim válasza:
Hajnali 1 kor voltam fent meg bp-n, hat esett 1-2 alkalommal, aztan ugy parolgott mint a leves. vegul egy picit lehult, de ideiglenesen. Mara megint erezni a hoseget, talan egy kicsit kevesbe. Villam viszont sok volt, jol jon a feszultseg is.
aug. 18. 11:47
497/516 A kérdező kommentje:
Remélem ebben az évben most már ez az utolsó forró időszak.
aug. 24. 14:15
498/516 anonim válasza:
Őszintén bízom benne én is. Nálunk a gyerkőc most kezdi az ovit és őszintén szólva tényleg nincs kedvem 40 fokban cipelgetni. Semmi energiája az embernek, olyan szinten leszív ez a hőség. Múltkor annyira jól esett hogy napközben 20-on pár fok volt itt Szombathelyen. Reggel kinyitottam az ablakot és jött be a friss levegő, mai nap meg csak ez az állott szellőnek nevezett valami.Utálooooom. Addig jó a “normálisabb” meleg amíg az ember nyaral, abban az 1-2 hétben. Azután alig várom a hosszúnadrágos, pulóveres időszakot.
aug. 24. 14:34
499/516 anonim válasza:
Most érzem néha, hogy meleg levegő jön be, és fújja a lábam. Na, ez tetszett. De semmi más. :D
Őszintén remélem, hogy ez ilyen utolsó lökés a nyártól, és jön az ősz a gyönyörű színes levelekkel, az alacsony napállással, a néha ködös reggeleivel és a hűvös napokkal. Nem kell folyton esnie, a napos őszt is szeretem, már nagyon-nagyon várom.
aug. 24. 15:24
500/516 anonim válasza:
ne izguljatok mutlkor is le lettem nyomva hogy visszater a meleg most is azt mondom, hogy szeptemberben lesz 1 ha nem 2 het amikor 38 - 40 fok lesz. De mar tobb nem. na nyomjatok le megint. de az mar az utolso lesz, utana jonnek a vdisznok elo a bokorbol ba**ameg nem tudok kirandulni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!