Hogy bírjátok a hőséget?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 21:24
391/516 anonim válasza:
Itt 26 fok van, de fúj a szél, szóval ki lehet bírni, kellemes.
392/516 A kérdező kommentje:
Az is jóó! :D Pont kellemes! Bár úgy maradna!
júl. 2. 14:39
393/516 anonim válasza:
Nálunk (Vác mellett) borult idővel indult a nap, de délutánra olyan 25-26 lett. Ma nagyon jó volt az idő. Olyan fura, amikor a dögvész után egyszercsak több időt eltölthet egy magamfajta hőségben dögledező egyén a normális hőmérsékleten odakint. Pazar! Ma minden ment, kertészkedtem, tornáztam, bementem a városba vásárolni, most jutottam oda, hogy ebédeltem, jön még egy kávé, és sötétedésig irány a kert, na meg a játék a kutyákkal. Ilyen napot szeretnék még sokat a nyárra. :)
394/516 A kérdező kommentje:
Azta! Azért jó nagy különbségek vannak. Itt keleten jelenleg 18 fok van. Hazafele a kis nyári ruhámban rendesen fáztam. Esik, fúj a szél. Viszont ki tudtam szellőztetni végre. Nem bánom én ezt a néhány hűvösebb napot.
Ahogy olvasom nálad, egy normálisabb időben mennyivel tartalmasabban lehet eltölteni a napot. Mert nem a hőségben szenvedésről szól.
Jó kertészkedést és kutyázást. Használd ki! :))
júl. 2. 19:08
395/516 anonim válasza:
Itt a Dunántúlon is szuper volt ma az idő, a kedvem is sokkal jobb lett tőle! Reggel 18 fok volt, délután 24, és az árnyékban még fázni is lehetett. Én is voltam ma a városban nézelődni, vásárolni, sétálgatni, és meg kell mondjam, ez a hőmérséklet pont tökéletes volt, a nap se tűzött, mert a felhők is jöttek-mentek. Számomra mindig is az volt a legideálisabb, amikor egy pólóban és farmerban elvan az ember úgy, hogy nem fázik, és akár még egy pulcsi is "elfér". Sok ilyen napot kívánok magunknak, aztán jöhet a csodaszép ősz! :)
396/516 anonim válasza:
Én is az őszt várom. Legszívesebben Június elejétől Augusztus 15-ig egy barlangban vagy hegyi tó melletti kis faházban lennék, max. 25 fokig vagyok jól. :o)
397/516 anonim válasza:
11 fokig hűlt le ma reggelre, tárva nyitva minden, a háló 16,7 fokos jelenleg. Annyira imádom! :)
398/516 A kérdező kommentje:
Folytatódik megint ez a borzalom. :( Az egész jövőhét ilyen lesz.
Jelenleg 33 fok. :(
júl. 7. 18:48
399/516 anonim válasza:
Lesz az még 40 is... mond neked valamit az, hogy nyári szünet? Strand?
400/516 A kérdező kommentje:
#399: Nem, nem mond semmit. Jó, hogy említetted.
júl. 7. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!