Hogy bírjátok a hőséget?
Sziasztok hőség utálók! Itt vagytok még a régi "csapatból"?
Ismét beindult a szezon... Ma elővettem a ventillátort.
Hm, hm... végre kezd normális hőmérséklet lenni.
Majd biztos lesz hőség is, de egyelőre ez még nem az.
Igen, még itt vagyok én is. Nálunk ma már ment a klíma, most épp valami matracot keresnék kanapéra, hogy majd a 40 fokban kint tudjunk aludni kényelmesen a klíma mellett, mert az meg csak a nappaliban van. Jön az év számomra "utálatos" időszaka. A nap közbeni bezártság, és a depi. Egyébként ha megállna 30 foknál, és normál páratartalomnál, még szeretném is. Szeretném, de izzadnék, mint egy ló akkor is. :D
Egyébként a tavalyi nyárhoz képest több, mint 20 kilóval vagyok kevesebb, és rendszeresen mozgok is. Szóval ha valaki azzal mer jönni, hogy nem kell túlsúlyosnak lenni, és akkor bírni fogod a hőséget, azt lecsapom. :D Ugyanis nagyon nem ez a helyzet, pedig bíztam benne, hogy nekik lesz igazuk.
Remélem mindenki jól van a csapatból, és továbbra is itt leszünk egymásnak, hogy kipanaszoljuk, amit máshol nem lehet. A nyárimádóknak pedig kellemes időtöltést, sok élményt kívánok erre az időszakra.
-20 kg? Az igen! Gratulálok. :o)
Én talán +2-3 kg-val ott vagyok, mint tavaly. És a nyarat most is utálom... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!