Hogy bírjátok a hőséget?
Na sziasztok!
Ki hogy van most?
Meglepő, hogy milyen keveset kellett nyavalyognunk az idén. :D Legalábbis itt Vác mellett teljesen elviselhető volt a nyár, de délen, délkeleten, keleten elhiszem, hogy az idei sem volt jobb.
Utólag belegondolva nálunk még az a pár nap hőség is elviselhető volt, mert mindig jött rá a felfrissülés. Az is fura, hogy évek óta egész éjszaka pörgő ventilátor mellett kellett aludni, idén pedig a tegnapival együtt ha jól emlékszem 6 olyan éjszaka volt, amikor szükség volt rá. Igaz, az előttünk álló bő 1 hét még feljebb fogja tornázni ezeket a számokat, de reméljük utána már legalább az éjszakák frissebbek lesznek.
Azért remélem a jövő hét közepi 39 fokok nem jönnek be. :/
Már a múlthét is rossz volt, de ez a hét kegyetlen. Itthon végig ventilátor előtt ülök. Csak így bírom. Már reggel fél 8-kor olyan párás volt a levegő. :( Most jelenleg is 29 fok van. Aludni napok óta nem tudok.
#321: Jól mondod, teljesen elviselhető volt eddig a nyár, nem volt miért panaszkodni. :) Most így a végére szépen bekeményített.
Remélem jól vagytok, kitartás!
Hát, én szeretem a nyarat, de ez már strandidő.
Ilyenkor kinn kéne lenni a vízen, leginkább benne. Akkor fütyülhetnénk a világra.
325 Én nem szeretek strandolni, nekem az szenvedés. Amit én szeretek, az a kellemes időben való túrázás, természetjárás.
Nem tudom figyelitek-e, de elkezdték kitolni a hőség idejét. Múlt héten még azt mondták, hogy ezen a héten vasárnap szűnik meg a nagy meleg. Tegnap már úgy írták, hogy csak hétfőn, most már szerdát látni az időképen. Mindjárt eret vágok...
Fu kegyetlen volt ma is a meleg.
Az irodában a klímától meg már fájt a fejem. Ide majd csak keddre mutat enyhülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!