Hogy bírjátok a hőséget?
Hú akkor lehet elkerül titeket az eső.
Itt esik, de nincsen vihar. A szél is elállt. 22 fok van, nagyon jó levegő. Ki is nyitottam az ablakokat. Ha így maradna, akkor kellemes éjszaka lenne.
Na, közkívánatra hideg lett.
Élvezzétek holnapig.
Én már fázom, öltözni kell. Mondjuk ez nem baj, csak így nem lehet strandolni, akkor meg mire jó a nyár?
Szokás szerint megint hét végén lesz rossz idő.
Ja, és annyit még, hogy a kérdés alapján NINCSEN kitiltva az, aki nem a hidegért rajong!
Kérdező, ha ez a szándékod, akkor legközelebb így tedd fel a kérdést.
#303: Nem azzal van a gond, hogy te a hőséget szereted, hanem a stílusoddal. Megint ez a pökhendi írás.
Fázol... Teljesen hihető. Iszonyú hideg van 20 fokban. Sokkal jobb megfulladni a lakásban a hőségben levegő nélkül.
Szerintem egy napot kibírsz a strandod nélkül, de holnapra nem is mutat rossz időt, kár ez a gúnyolódás részedről. Menj a strandra, csak minket hagyj békén.
Több éves a kérdésem, miért fáj neked ha mi itt elvagyunk?
Miért nem írsz ki egy kérdést arról, hogy imádod a hőséget? Ehelyett nem tudsz rólunk leszállni. Beteges.
#304: Na szuper, akkor nálatok is hűlt a levegő! :)
Nnna, hát ahogy írtam, nálunk nem volt egy nagy durranás, esett egy kis eső, viszonylag csendesen, illetve volt egy kis villámlás, szinte dörgés nélkül. A fülledtség eltűnt az este folyamán, és a reggel is egészen friss. Hozzánk az időkép a következő 1 hétre egészen normális időt ír (28-30 fokokkal), de a külföldi modellek mást mutatnak sajnos. Minden esetre én meglennék az időképes előrejelzéssel.
Ha mindez közkívánatra történt (imádom a hőségimádók sértettségét, amikor a "markáns" hidegfront le meri vinni a hőmérsékletet 30 fokra, ezek meg fáznak benne :D), akkor szerintem kezdjük el mi rinyálósok sürgősen azt kívánni, maradjon ilyen a nyár, nem kell több 30+.
Remélem mindenki megúszta károkozó viharok nélkül. :)
Visszatért a hőség... A hétre végig ezt mutatja.
Ki hogy bírja?
Jól.
Nálam pont ez a határ, ahol még nem szenvedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!