Hogy bírjátok a hőséget?
Jobb is!
Égszakadás, földindulás lesz.
De, ha megfigyelted, régebben ilyen volt. Mindig hét végére jött a rossz idő.
Pár éve borult ez fel.
281-es Mi jobb?
Félre ne érts, nekem a zivatarozás, hűvösebb, borult idő nem rossz. Kifejezetten imádom. Csak a pusztítás nem kéne, márpedig a pénteki szelet illetően komoly aggályaim vannak.
#280: Jajj szia! De örülök neked, remélem jönnek majd a többiek is még. Kitartás, kitartás! :) Majd itt tartjuk egymásban a lelket és együtt szenvedünk a hőségben szeptemberig. :D
Igen péntekig ez a borzalom lesz, utána tuti vihar...
(Visszanéztem néhány tavalyi kötekedő, lepontozó embert. Szerencsére valamelyiknek törölve lett a fiókja így megszabadultunk tőlük.)
Légyszi ne legyen már vita...
Én most éledtem fel. Idáig téli álmot aludtam, azóta melegítőben járok.
Most kezd normálisabb idő lenni.
253-nál jöttem, és az összes írásomat majdnem nullára pontozták.
Valahogy nem értik meg az emberek, hogy nem mindenki ugyanolyan.
284-285 Igen, lepontozó emberek. Van itt 2-3 olyan idióta, aki szinte minden választ lepontoz(azért járt ide már 2 évvel ezelőtt is).
Érdekes egyébként, én máshogy látom. Mindig azok vannak lehurrogva itt is, meg facebookon is, akik le merik írni, hogy gyűlölik a hőséget. Egyből depressziósak vagyunk, meg dagadtak, mert hát csak azok nem bírják a hőséget egyesek szerint.
Akik most itt téged lepontozgattak, gyanítom azok az idióták, akiket előbb említettem.
Mi, akik nem bírjuk a dögmeleget, valahogy egymásra találtunk, mondhatni hagyományt csináltunk abból, hogy évek óta visszajárunk ide, ehhez a kérdéshez egymásnak panaszkodni, érdeklődni ki hogy van. Szerintem nem ártunk ezzel senkinek, talán kicsit tartjuk is egymásban a lelket, akinek nem tetszik, ki tudja x-elni ezt a kérdései közül. Mégis van, aki abban lát örömet, hogy itt is belénk áll, ahelyett, hogy szarna a fejünkre, és nem jönne ide.
Arra, hogy leírd naponta mennyire imádod a hőséget, nem biztos hogy pont ez a kérdés a megfelelő. Ott a facebook, megveregetik a vállad, ha arról áradozol bárcsak 45 fok lenne 3 hónapig...
Ez rendben is lenne... HA a kérdés az lenne, hogy "UGYE, te se bírod a hőséget?" alpont: "más ne is írjon!"
De nem így szól.
"a meleg miatt párolgunk"
Ez az izzadás.
Én nem csinálom. Még mindig nem érted, hogy léteznek emberek, akik ILYENKOR érzik jól magukat.
Igen. Képzeld: léteznek. És szenvednek a hidegben.
Szerinted az lenne a normális, hogy szenvedés közben ujjonganék, és most szomorkodnék, hogy illeszkedjek hozzátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!