Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a hőséget?

Hogy bírjátok a hőséget?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 21:24
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/516 anonim ***** válasza:
0%

Jobb is!

Égszakadás, földindulás lesz.

De, ha megfigyelted, régebben ilyen volt. Mindig hét végére jött a rossz idő.

Pár éve borult ez fel.

2023. jún. 20. 19:15
 282/516 anonim ***** válasza:
50%

281-es Mi jobb?

Félre ne érts, nekem a zivatarozás, hűvösebb, borult idő nem rossz. Kifejezetten imádom. Csak a pusztítás nem kéne, márpedig a pénteki szelet illetően komoly aggályaim vannak.

2023. jún. 20. 19:25
 283/516 A kérdező kommentje:

#280: Jajj szia! De örülök neked, remélem jönnek majd a többiek is még. Kitartás, kitartás! :) Majd itt tartjuk egymásban a lelket és együtt szenvedünk a hőségben szeptemberig. :D

Igen péntekig ez a borzalom lesz, utána tuti vihar...

(Visszanéztem néhány tavalyi kötekedő, lepontozó embert. Szerencsére valamelyiknek törölve lett a fiókja így megszabadultunk tőlük.)

Légyszi ne legyen már vita...

2023. jún. 20. 19:32
 284/516 anonim ***** válasza:
46%
Lepontozó, kötekedő ember? :D Mikor minden olyan válasz le van pontozva ami nem a meleget ócsárolja vagy a hideget, esőt dicsőíti? Remélem az ezeket lepontozókra gondoltál. ;)
2023. jún. 20. 19:33
 285/516 anonim ***** válasza:
27%

Én most éledtem fel. Idáig téli álmot aludtam, azóta melegítőben járok.

Most kezd normálisabb idő lenni.

253-nál jöttem, és az összes írásomat majdnem nullára pontozták.

Valahogy nem értik meg az emberek, hogy nem mindenki ugyanolyan.

2023. jún. 20. 19:42
 286/516 anonim ***** válasza:
42%

284-285 Igen, lepontozó emberek. Van itt 2-3 olyan idióta, aki szinte minden választ lepontoz(azért járt ide már 2 évvel ezelőtt is).

Érdekes egyébként, én máshogy látom. Mindig azok vannak lehurrogva itt is, meg facebookon is, akik le merik írni, hogy gyűlölik a hőséget. Egyből depressziósak vagyunk, meg dagadtak, mert hát csak azok nem bírják a hőséget egyesek szerint.

Akik most itt téged lepontozgattak, gyanítom azok az idióták, akiket előbb említettem.

Mi, akik nem bírjuk a dögmeleget, valahogy egymásra találtunk, mondhatni hagyományt csináltunk abból, hogy évek óta visszajárunk ide, ehhez a kérdéshez egymásnak panaszkodni, érdeklődni ki hogy van. Szerintem nem ártunk ezzel senkinek, talán kicsit tartjuk is egymásban a lelket, akinek nem tetszik, ki tudja x-elni ezt a kérdései közül. Mégis van, aki abban lát örömet, hogy itt is belénk áll, ahelyett, hogy szarna a fejünkre, és nem jönne ide.

Arra, hogy leírd naponta mennyire imádod a hőséget, nem biztos hogy pont ez a kérdés a megfelelő. Ott a facebook, megveregetik a vállad, ha arról áradozol bárcsak 45 fok lenne 3 hónapig...

2023. jún. 21. 06:25
 287/516 anonim ***** válasza:
40%
#285 Én személy szerint sosem pontoznék olyan miatt, ha valakivel nem értek egyet, de áruld már el, mi a jó abban, hogy a meleg miatt párolgunk, ezáltal olyan büdös "emberszagunk" lesz, tudod, amit pl. a liftben is érezni vagy amikor valahol közel állnak hozzád és megcsap az a szag, nem az izzadságra gondolok, bár az sem jobb. Egyszerűen ez a meleg fullasztó, egészségtelen rengeteg ember szervezetére, büdösek leszünk, az emberekkel úgy tudsz beszélgetni, hogy mindenkinek fénylik a feje a melegtől.:D Én nem vagyok extra izzadékony, de mikor érzem, hogy undorító izzadságcseppek folynak végig a hátamon, komforttalanul érzem magam. Egyedül vízparton jó ez, bár nekem még ott is sok volt, nem vagyok nagy strandolós, de ha megyek ott is elég a hűvös 22 fokos víz, ami a meleg után tényleg lehűsít.
2023. jún. 21. 08:07
 288/516 anonim ***** válasza:
54%

Ez rendben is lenne... HA a kérdés az lenne, hogy "UGYE, te se bírod a hőséget?" alpont: "más ne is írjon!"

De nem így szól.

2023. jún. 21. 08:09
 289/516 anonim ***** válasza:
0%

"a meleg miatt párolgunk"

Ez az izzadás.

Én nem csinálom. Még mindig nem érted, hogy léteznek emberek, akik ILYENKOR érzik jól magukat.

Igen. Képzeld: léteznek. És szenvednek a hidegben.

Szerinted az lenne a normális, hogy szenvedés közben ujjonganék, és most szomorkodnék, hogy illeszkedjek hozzátok?

2023. jún. 21. 08:21
 290/516 anonim ***** válasza:
25%
289 Ugyanezt mondja 1-2 ismerősöm, közben meg fénylik a fejük és ahogy írtam, emberszaguk van.:D De biztos van olyan is, amit te írsz, akkor te vagy a szerencsés kisebbség.
2023. jún. 21. 08:47
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!