Hogy bírjátok a hőséget?
250 Ne mondj ilyet! Abban a helyzetben vagyunk, hogy bármennyi esik, annak örülni kell.
251 Igen, Épp ma olvastam, hogy az a krva La Nina még az ősszel is kitart, ennek köszönhetően meleg, és száraz ősz lesz. Igazából ha még októberben mondjuk van 20-25 fok, annak tudok örülni, a 30-nak már kevésbé. Annak, hogy folytatódik a szárazság pedig egyáltalán nem.
Ezen a brutál forró nyáron most majd' megfagyok.
Hétvégi különkiadás... hét közben megint meleg lesz.
28-30 fokig még viszonylag jól, de az ilyen 32-37 fok vagy melegebet már nagyon nehezen. Próbálok hűvös helyen lenni és sok folyadékot inni, naponta 3-5 liter vizet. Naponta 2-3 alaklommal zuhanyozni.
Esetleg próbáljátok ki a szaunát nyáron, igen szaunát írtam.
Egy nagyon meleg helyről ki mész, egy kevésbé melegre.
Ismét jön a hőség. Hátha ez az utolsó már.
Hamar eltelt a nyár. Pedig mindig mosolyogtam, mikor írta itt az egyik kommentelő, hogy hány nap van szeptemberig. :D
Most már nem hiszem, hogy ez után újból hőség lesz.
Meleg az még lehet, de hőség már nem valószínű.
Az ősz még lehet normális, aztán megint jön a tél... nekem nem hiányzik.
Ki lehet bírni, de ha már az élet a kibírásról szól, megette a fene.
Főleg, hogy most olvasom, 20 fok alá tervezik a középületeket idén. Azt írják, megfelelően kell öltözni.
Az igen, te csíra!
21:34-kor írnak egy rühédek kommentet, te meg 21:42-kor már nézed is. :DD
Pont ugyanúgy itt rohadsz, mint ahogy én is.
Szánalmas, hogy nincs jobb dolgotok, mint az itteni pontozáson vergődni. Na, gyerünk, lehet nyomni a piros gombot az én válaszomra nektek is! 😁
Leszarom, ha lepontoztok.
Elmebetegek járnak ide pontozni.
De amúgy vicces, ha elgondolom, hogy igazából pár fok tartományban érzi jól magát az ember, ha nincs rajta sok ruha. De még itt is kell 3 nap az átálláshoz.
Nagyobb eltérést csak rövid ideig bír, vagy mozognia kell, vagy öltöznie.
Míg, ha mondjuk megnézzük csak a galambokat, -15 és +35 fok között is vígan röpködnek, és én még nem láttam átöltözni egyet sem.
Nyilván ruhával, mozgással lehet sok mindent kompenzálni, de alapból az ember borzasztóan nehezen tűri a hőmérséklet változását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!