Hogy bírjátok a hőséget?
Nagyon köszi a tippeket!! Már szakadt rólam a víz. Szóval rajtam is vizes törölköző van. :D Tényleg jobb.
Szerintem minden este így fogok ülni.
Kitartást!! Remélem fogtok tudni aludni.
Én is nehezen bírom. Nagyon rosszul alszok most már napok óta. Felkelek sokszor, folyik rólam a víz.
Néztem az időképet. Szerdára hozzánk 26 fokot mutat és 10 mm esőt! Jaj bár így lenne!! Óriási a szárazság most már.
Most van egy kis szél legalább. Csináltam huzatot. Hazafele viszont kegyetlen volt a buszon. Persze klíma nincs.
Bízzunk benne, jön egy kis lehűlés. Nem tudom a betegek és az idősek hogy bírhatják. :(
Beszéltem egy pécsi kapcsolattartónkkal. Azt mondja ott ma óriási eső volt. Egy miskolci ismerősöm most írja, hogy náluk is már beborult, dörög. Csak jön lassan a felfrissülés, bár a nagy vihar nem hiányzik.
(A folyamatosan lepontozó ember álljon már le.. Annyiszor kértük már. Nem lehet valaki ennyire beteg. )
219, Érkezik az lassan, csak sajnos elég gyenge ersztés.
A lepontozott válaszokat folyamatosan pontozzátok fel, ha zöldben van, akár csak 51%-kal is, az a lepontozó rangsorolásán folyamatosan ront. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!