Hogy bírjátok a hőséget?
#166: Üdv újra itt. Örülök neked is! Köszi a tippet a hűsítéshez. Úgy érzem később alkalmazni fogom a hőségben :)
#167: Igeen eddig csak két éjszaka nyitottam ablakot :D Az elmúlt napokban szél meg eső volt. Éjszakára lehűlt a levegő szerencsére.
#171: Nee...
Én egyelőre csak olvasgatok, nekem ez a meleg pont jó. 30 fokig jól elvagyok napon is hála az égnek (+ a sportom miatt kell is). Én a hideg időszakot szoktam végigszenvedni😅
Persze megértem, ha valaki nehezebben viseli már ezt a meleget is, nekik kitartást!
"Hogy bírjátok a hőséget?"
Önfegyelemmel.
"A 3 lepontozó fél kegyelmű leírhatná mivel nem ért egyet"
Az csak egyetlen egy nyomorult 3 regiről, nem 3 személy.
Nem tudom, hogy miért nem törli a megválaszolt kérdései közül ezt a kérdést, ha ennyire zavarja a létezése.
Jelentettelek. Unalmas a veszekedésed. Ha tovább folytatod, írok emailt a moderátornak. Nem szeretném ha az lenne a célod, hogy direkt szétbarmold a kérdésem.
A piros gomb nem egy like jel, de gondolom nagy magányodban ennyi eszed sincs. Hasznosak a válaszok, mivel mindenki arra a kérdésre válaszol, hogy "Hogy bírjátok a hőséget?" Nagyokos...
Továbbra is gyűlölöm a meleget. Most hamar jött, ezért is szenvedek.
A futás már reggel is jóval rosszabbul megy.
Tegnap fizikailag és szellemileg is kába voltam egész nap. Mértem vérnyomást, valami 93/60 vagy valami ilyesmi.
Napközben szigorúan csukva minden ablak és igyekszem minél kevesebbet klímázni, de kell így is.
Szaisztok! Remélem mindenki jól van. Nem szeretném a kedélyeket borzolni, de nézzetek már rá erre az oldalra. Alul tudjátok állítani a napot, és az órát is. Én most július 3-án du 14.00 órát néztem meg Vácon. Kár volt. Ha ez bejön, akkor én a fagyasztóban fogok ülni egész nap... [link]
Csak azért néztem meg, mert tegnap az egyik meteorológiai fórumon beszéltek erről. Onnan idéznék:
"Tegnap Belgrádtól kissé délebbre betett egy 50 fokot is a sok 49 mellé, a Tiszántúl délkeleti részére pedig a 47 fokot. Be sem mertem linkelni, mert még a végén valaki ténynek veszi. Egyébként ezzel az a probléma, hogy akármilyen messze is van az időpont, már az is megdöbbentő, hogy ennek fent is áll a lehetősége egy ilyen légköri felállásnál. Vagyis a számítások szerint, ki tud alakulni ezen a szélességi fokon is ilyen szélsőséges pokol. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!