Hogy bírjátok a hőséget?
201 Igen, ez sajnos már annak sem jó, aki imádja a meleget. A testük nekik is jelzi, hogy embert próbáló hőmérsékletek vannak.
Ami meglepett, hogy egyre több melegimádó ember szólt hozzá ma már a különböző meteorológiai hírekkel foglalkozó facebook oldalak bejegyzéseihez, és leírták, hogy ezt már ők sem bírják, sőt olyan is írt, akit jól megjegyeztem magamnak az évek alatt így ismeretlenül is, mert mindig a 35 fokokat várta, és konkrétan azt írta, hogy sosem gondolta, hogy így meg fogja utálni a nyarat.
Hát igen, lassan mindenki rádöbben, hogy rossz felé haladunk, és hiába örülünk, vagy nem örülünk annak ami most van, mi kis emberek nem tudjuk ezt befolyásolni.
#201: Ó üdv nekik itt Nyíregyen! :D Ma valóban pokol volt. És folytatódik is sajnos. Bár úgy látom az egész országban ez van.
A szobámban jelenleg 31 fok van. Tetőtéri szoba. Kellemes...
Én is úgy néztem, hogy jövőhét csütörtökre mutat ide napközben napközben 27 fokot, éjszakára 18-at. Remélem így lesz!
Vigyázzatok magatokra! Valahogy bírjuk ki a hetet ...
#202: Jobbulást!!
#203: Persze, ez már túlzás. Nekem a normál meleggel nem lenne bajom. Nyár van. Ne fázzunk, de ez... Sajnos szerintem ez csak egyre rosszabb lesz később. :(
Amit a 166-os válaszoló írt,párologtatós tippet úgy érzem kipróbálom.
208 Itt Vácon is ez a helyzet, 39 volt ma... Megdöglünk. :( Embertelen, és rossz belegondolni, hogy ez lesz jó ideig a "normális". Átértünk végre júliusba, bő másfél hónap, és jobb lesz, de nem merek belegondolni, hogy a hó vége, és aug. eleje miket tartogat még. Az mindig pusztulat. Most sajnos vannak olyan kilátások, hogy ez a júli 6-8 környéki lehűlés sem lesz egy nagy eresztés, 12-e környékén ismét 35 fölött járhatunk, de ezt még csak úgy megszellőztették, sok víz folyik le még addig a Dunán. Komoly esők továbbra sincsenek kilátásban, hiába öntözök, nézem végig, ahogy a növényeim szenvednek. :(
Én éjszaka már nem szarozok, bevágtam magam alá a vizes törölközőt, takaróval csak a derekamat takarom, és ventilátor rámállítva. Egész jól tudtam így aludni, hajnalban ébredtem arra 4 után, hogy melegem van, kb. addigra száradhatott meg a törölköző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!