Hogy bírjátok a hőséget?
#232: Helyes! Jó nyaralást kívánok!:)
Ma már megint kegyetlen valóban. Elvileg holnap még rosszabb lesz.
Igen, nálunk is megy a klíma 2 napja ezerrel. Azért így tényleg sokkal elviselhetőbb, tavaly már eret akartam vágni magamon egy ilyen hőhullámnál. Most már csak depressziós vagyok simán a bezártságtól, de legalább bent a hűvösben. :D
Egyébként mindenki jól van?
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, kivéve annak a nyomoréknak, aki egyre több profilról pontozgat, és az adminok még mindig nem tiltották le. :)
Szerencsére a munkahelyemen van klíma így ott minden oké. Otthon is van klíma de az csak 1 szobát hűt le. (Tudom fogjam be mert másnak nincs :)
Kb csak közlekedek a 2 pont között nem megyek most sehova mert úgy érzem elájulok pár perc múlva.
Ma elmentem a boltba és hazafelé 10 percet kellett várni a buszra úgy hogy csak annnyi árnyékot adott a ház fala hogy a fejemre nem sütött a nap. De a lábamra igen. És úgy felforrósodott a cipőm hogy égetni kezdte a lábamat belülről. Nekem azért ez már kicsit sokk! :( élhetetlen ez a hőség.
Nézzétek csak kit csíptem el! :D Ennél a kérdésnél a lepontozásokat nézzétek meg(kattintsatok a kis karikákra a válaszoknál, amikben a százalék van), emberünk mindenhol alkot.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1184..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!