Hogy bírjátok a hőséget?
Áh nem, csak hetek óta folyamatosan. Nem tudom minek ilyet is idekommentelni. Meg ez a brutál sok lepontozó állandóan. :( Sajnálom, hogy ennyi barom tévedt ide tavaly óta.
Itt végre esiiik!! Remélem nálatok is! Nagyon kellett!!
Kérdező, végre nálunk is esett. Túl sok nem, egy 10-es lehullott azért most is, meg 5 napja is, ma nem kell locsolni, ez is valami, és talán a teljesen kiégett fű lehet, hogy elkezd zöldellni.
Persze lehet, hogy hiába, jövő hét közepétől végeláthatatlanul megint pusztulatot várnak a modellek. Komolyan mondom, ilyen egy okádék nyár nincs még egy. Remélem megint olyan hirtelen szakad vége, mint a tavalyinak.
Van ventilátorom és ritkán járok ki így kibírható, kivéve ha aludni akarnék és majd megsülök. Én nem örültem a tegnapi esőnek. A vihar miatt főleg. Élmény volt hulla sötétben felkelni fél 2-kor. Wifit is tönkrevágta 😑
Pedig szeretem a viharokat, de ez inkább szélvihar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!