Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a hőséget?

Hogy bírjátok a hőséget?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 21:24
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/516 anonim ***** válasza:
23%
288 Persze, nem így szól a kérdés, de ha egy kicsit is olvastál itt, akkor láthatod végül azok bandáznak itt akiknek annyira nem jön be. Ezt látva én hőségimádóként biztos nem ide válaszolgatnék, hacsak nem a kötekedés, és vitatkozás lenne a célom. Érted mit írok?
2023. jún. 21. 09:21
 292/516 anonim ***** válasza:
23%

"Szerinted az lenne a normális, hogy szenvedés közben ujjonganék, és most szomorkodnék, hogy illeszkedjek hozzátok?"

Na, hát ugyanezt kérdezhetnénk mi is, akik a melegben szenvedünk...

2023. jún. 21. 09:22
 293/516 A kérdező kommentje:

#289: Ha ennyire zavar a kérdés, mi a francnak vagy itt? Én komolyan nem értem az ilyen rosszindulatú embereket.

Látjuk szereted a meleget. Leírtad. De most itt fogsz velünk vitatkozni szeptemberig?

"Szerinted az lenne a normális, hogy szenvedés közben ujjonganék, és most szomorkodnék, hogy illeszkedjek hozzátok?" Nem, nem normális ha itt szomorkodnál, mert nem neked szól a kérdés. Nem kell ide illeszkedni sem.

Utoljára kérlek menj innen, és hagyj minket békén a hülye vitatkozásoddal.

Komolyan eszembe nem jutna egy kérdés alá visszajárni csak amiatt, hogy bosszantsak másokat meg direkt beszólogassak. De lehet én gondolkodok rosszul.

2023. jún. 21. 09:40
 294/516 anonim ***** válasza:
60%

Na hogy vagytok kedves hőséget nem bíró társaim?

Nálunk itt a Dunaknyartól nem messze rémes volt az éjszaka. Kénytelen voltam csukott ablaknál aludni, annyira kellemetlenül párás-meleg volt este a levegő. Este 10-kor akartam ablakot nyitni lefekvés előtt, de olyan levegő tódult befelé, mintha az ablak túloldalán egy nagyon durván telegőzölt fürdőszoba lenne, és nem a külvilág. Rémes. Azért én nagyon nem szeretem a meleget, de komolyan mondom a száraz meleg 35 fok százszor jobb, mint a 28 fok 90%-os páratartalom mellett. Szóval maradt a 24-25 fokos levegőtlen hálószobában alvás, és a reggeli iszonyú erős fejfájás. Ma reggel edzeni akartam, felkeltem 5 előtt emiatt, de egyszerűen nem ment, tiszta kóma vagyok. Na többek között ezért is gyűlölöm a dögmeleget.

Jövőre muszáj lesz valahogy összespórolnunk egy klíma árát a hálóba.

2023. jún. 23. 08:21
 295/516 anonim ***** válasza:
60%
Sziasztok! Ez a harmadik év, hogy ehhez a kérdéshez írok, és szerencsére idén már van klímánk. Én mondom, ez a világ legjobb találmánya, óriási megkönnyebbülés, hogy már nem kell a vizes törölközővel meg a meleg levegőt keringető ventilátorral szerencsétlenkednem, és éjszaka is gond nélkül tudok aludni. Megéri összespórolni a pénzt rá. Eddig szabályosan rettegtem a nyártól, egész nap szenvedtem, de így ez szerencsére megszűnt. Remélem, a ma érkező vihar fog hozni némi lehűlést.
2023. jún. 23. 08:41
 296/516 A kérdező kommentje:

Sziasztok sorstársak!

Éjszaka már nyitott ablaknál aludtam, úgy tűrhető volt. A mai nap viszont brutál.

Itt a keleti részen 31 fok van jelenleg. De inkább az a baj, hogy iszonyú fülledt és fullasztó a levegő. Épp várom a buszt, szakad rólam a víz, pedig egy nyári kisruhában vagyok.

Klímám még mindig nincs. Ventillátorom van. Majd ha hazaérek beülök elé meg lezuhanyzok hideg vízzel. Estére mutatja a vihart. Remèlem nem lesz durva, csak kicsit lehűl majd a levegő.

2023. jún. 23. 16:22
 297/516 anonim ***** válasza:
36%

Nálunk olyan hőfokon megy az irodában a légkondi a kollégáim kívánságára, hogy ma már fejt a fejem a hidegtől. :s :D XD

A hőséggel most még egyelőre nincs nagy bajom. xd :) :)

2023. jún. 23. 18:30
 298/516 anonim ***** válasza:
36%
*nem fejt, fájt. :S:D XD
2023. jún. 23. 18:30
 299/516 anonim ***** válasza:
36%

294 vagyok, itt Vác mellett mint írtam is a tegnap este volt durva, én ilyen fülledtséget még sosem tapasztaltam, pedig nem is olyan túl régen valamelyik nyarunk is nagyon fülledt volt. Persze ennek az is lehet az oka, hogy a településünk völgyben van, mi a dombon élünk, így alulról kapjuk a párát rendesen. Szerintem nálunk ez a mai nap egy kalap szar lesz megint, nem is tudom pár napja miért tartottam még tőle. Megint beharangozták a nagy semmit, pedig először északra nagy dolgokat vártak. Nem mondom hogy hiányozna a jég, de a szél most nagyon kellene az undorító levegő miatt.

Továbbra is nagyon irigylem azokat, akik ilyenkor elemükben vannak. Én minden évben ebben az időszakban attól tartok beledöglök a nyárba.

2023. jún. 23. 20:09
 300/516 A kérdező kommentje:

Nálunk óriási szél van jelenleg. Meg kb egy órája sötét van. Most voltunk kint elpakolni azokat a dolgokat, amiket elvihet a nagy szél. Nagyon jó a levegő!! Csak nem lehet ablakot nyitni,mert kb leszakitja a függönyt. Kíváncsi vagyok lesz-e eső, milyen lesz az éjszaka. Azért a jégtől tartok. Azt nem kívánom sehova.

Nem véletlen volt délután az a borzasztó fülledt meleg.

Majd írjatok mizu! Kitartást!

2023. jún. 23. 20:32
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!