Hogy bírjátok a hőséget?
"Szerinted az lenne a normális, hogy szenvedés közben ujjonganék, és most szomorkodnék, hogy illeszkedjek hozzátok?"
Na, hát ugyanezt kérdezhetnénk mi is, akik a melegben szenvedünk...
#289: Ha ennyire zavar a kérdés, mi a francnak vagy itt? Én komolyan nem értem az ilyen rosszindulatú embereket.
Látjuk szereted a meleget. Leírtad. De most itt fogsz velünk vitatkozni szeptemberig?
"Szerinted az lenne a normális, hogy szenvedés közben ujjonganék, és most szomorkodnék, hogy illeszkedjek hozzátok?" Nem, nem normális ha itt szomorkodnál, mert nem neked szól a kérdés. Nem kell ide illeszkedni sem.
Utoljára kérlek menj innen, és hagyj minket békén a hülye vitatkozásoddal.
Komolyan eszembe nem jutna egy kérdés alá visszajárni csak amiatt, hogy bosszantsak másokat meg direkt beszólogassak. De lehet én gondolkodok rosszul.
Na hogy vagytok kedves hőséget nem bíró társaim?
Nálunk itt a Dunaknyartól nem messze rémes volt az éjszaka. Kénytelen voltam csukott ablaknál aludni, annyira kellemetlenül párás-meleg volt este a levegő. Este 10-kor akartam ablakot nyitni lefekvés előtt, de olyan levegő tódult befelé, mintha az ablak túloldalán egy nagyon durván telegőzölt fürdőszoba lenne, és nem a külvilág. Rémes. Azért én nagyon nem szeretem a meleget, de komolyan mondom a száraz meleg 35 fok százszor jobb, mint a 28 fok 90%-os páratartalom mellett. Szóval maradt a 24-25 fokos levegőtlen hálószobában alvás, és a reggeli iszonyú erős fejfájás. Ma reggel edzeni akartam, felkeltem 5 előtt emiatt, de egyszerűen nem ment, tiszta kóma vagyok. Na többek között ezért is gyűlölöm a dögmeleget.
Jövőre muszáj lesz valahogy összespórolnunk egy klíma árát a hálóba.
Sziasztok sorstársak!
Éjszaka már nyitott ablaknál aludtam, úgy tűrhető volt. A mai nap viszont brutál.
Itt a keleti részen 31 fok van jelenleg. De inkább az a baj, hogy iszonyú fülledt és fullasztó a levegő. Épp várom a buszt, szakad rólam a víz, pedig egy nyári kisruhában vagyok.
Klímám még mindig nincs. Ventillátorom van. Majd ha hazaérek beülök elé meg lezuhanyzok hideg vízzel. Estére mutatja a vihart. Remèlem nem lesz durva, csak kicsit lehűl majd a levegő.
Nálunk olyan hőfokon megy az irodában a légkondi a kollégáim kívánságára, hogy ma már fejt a fejem a hidegtől. :s :D XD
A hőséggel most még egyelőre nincs nagy bajom. xd :) :)
294 vagyok, itt Vác mellett mint írtam is a tegnap este volt durva, én ilyen fülledtséget még sosem tapasztaltam, pedig nem is olyan túl régen valamelyik nyarunk is nagyon fülledt volt. Persze ennek az is lehet az oka, hogy a településünk völgyben van, mi a dombon élünk, így alulról kapjuk a párát rendesen. Szerintem nálunk ez a mai nap egy kalap szar lesz megint, nem is tudom pár napja miért tartottam még tőle. Megint beharangozták a nagy semmit, pedig először északra nagy dolgokat vártak. Nem mondom hogy hiányozna a jég, de a szél most nagyon kellene az undorító levegő miatt.
Továbbra is nagyon irigylem azokat, akik ilyenkor elemükben vannak. Én minden évben ebben az időszakban attól tartok beledöglök a nyárba.
Nálunk óriási szél van jelenleg. Meg kb egy órája sötét van. Most voltunk kint elpakolni azokat a dolgokat, amiket elvihet a nagy szél. Nagyon jó a levegő!! Csak nem lehet ablakot nyitni,mert kb leszakitja a függönyt. Kíváncsi vagyok lesz-e eső, milyen lesz az éjszaka. Azért a jégtől tartok. Azt nem kívánom sehova.
Nem véletlen volt délután az a borzasztó fülledt meleg.
Majd írjatok mizu! Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!