Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a hőséget?

Hogy bírjátok a hőséget?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 21:24
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/516 anonim ***** válasza:
51%
Én is itthon vagyok, légkondizok egész nap, kertet hajnalban, és este letudom, amúgy ki sem dugom az orrom. Azt hittem lesz egy jó nyarunk, ami olyan lesz, mint régen. Persze még lehet, ha mondjuk megússzuk ezzel a második hőhullámmal, de miért is úsznánk meg, igaz? Majd jön az El Nino hatás, aztán lesz itt még 27 fok októberben is...
2023. júl. 11. 08:43
 312/516 A kérdező kommentje:

Tényleg egész normális idő volt idáig. Nem is kellett itt rinyálnunk. :) Több eső is esik. Közel nem olyan borzasztó az idő, mint tavaly volt szó szerint nulla csapadékkal.

Tegnap viszont már hazafele is rendesen égetett a nap. Ma is nagyon meleg van. Éjszaka is már melegem volt. Ezt már nem szeretem.

2023. júl. 12. 13:50
 313/516 A kérdező kommentje:

Nekem a mai hőség már sok. Jelenleg 34 fok van. Voltam kint is, ültem bent is. Mindenhol szenvedek. A fejem fáj nagyon.

Az egész jövőhét ilyen lesz... Előre félek milyen kellemes lesz majd a buszon hazafele.

Kitartást mindenkinek!

2023. júl. 16. 16:37
 314/516 anonim ***** válasza:
0%

"ma vékony pulcsiban voltam itthon. De amikor ki kell mennem az utcára"

Sajnos az ilyen embereket, mint te, lehetetlen meggyőzni, hogy NE 20 FOKOT ÁLLÍTS BE!

Mert akkor így jársz.

ÉS még ráadásul egy csomó energiát is elpazarolsz, és növeled a felmelegedést.

Otthon olyan hőmérsékletet kell beállítani a klímán, amiben fürdőruhában jól érzed magad. Nem pulóverben!

Nem, NEM KELL 5 perc alatt lehűtenie a levegőt, az is egészségtelen!

2023. júl. 16. 16:43
 315/516 anonim ***** válasza:
89%

313 Igen, a mai pokol volt, de a tegnapi is, és a holnap, holnapután is az lesz. Remélem ez az utolsó hőhullám az idén. Borzasztó, hogy ki sem tudja tenni az ember a lábát. Hát most ha kimegyek, majd megfulladok a párától, a hőmérséklet pedig annyi, amennyinek a délutáni maximumnak kéne lenni. Hányni tudnék tőle.

A legutálatosabb lesz ez a 3-4 nap, amikor éjszaka sem hűl semmit.

2023. júl. 16. 21:00
 316/516 A kérdező kommentje:

#315: Annyira jól mondod...

A ventilátor előtt ülök, de ha kikapcsolom tiszta víz vagyok. Fantasztikus lesz az éjszaka már látom előre. Nyitva hagyom az ablakokat, hátha kicsit hűlne később. Bár most is 29 fok van még. :(( Húú de utálom ezt!!

2023. júl. 16. 21:25
 317/516 anonim válasza:
a szinkazmica jó barátod ilyen hőségben szerintem !
2023. júl. 17. 15:06
 318/516 anonim ***** válasza:
90%

Ki pontozza le a pro és a kontra, az ilyen és az olyan válaszokat is?

Én csak a 25, max 26 fokra klímázott helyeken bírom ki, ha egész nap ott vagyok, fél-1 órát MOZOGVA megvagyok odakint.

Nekem a -5-20 fok való, talán a 15 a legjobb.

2023. júl. 17. 15:36
 319/516 A kérdező kommentje:

Egyetértek veled is! Én is a hűvösebb időt kedvelem. Ma is kegyetlen volt, rosszabb mint tegnap. 34 fok. Itt jó nagy vihar volt jéggel... Ez nem hiányzott.

Lehűlt a levegő 22 fokra.

2023. júl. 17. 18:27
 320/516 anonim ***** válasza:

319 Legalább a levegő felfrissült nálatok. Mondjuk az jég nélkül is jó lett volna... Na de hát a dögmeleg mindig ezzel jár. Ha betalál egy zivatar, azt ebben a rohadalomban nem csendes esőcske jellemzi.

Nálunk nem volt tegnap zivatar, de némileg érinthetett minket is ez a hidegfront, ami súrolta az országot, mert pár fokkal mérsékeltebb meleg volt az este, a tegnap előttihez képest, tudtam aludni. De azért nagyon várom már az augusztus végét, amikor általában az éjszakák már alapból hűvösebbek.

2023. júl. 18. 05:38
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!