Hogy bírjátok a hőséget?
331: Isten szava szóljon belőled. :D
Az őszt amúgy tényleg imádom, a gyönyörű színeivel, majd a kevésbé szép esős-ködös idővel nekem nagyon tetszik, meg ugye a hulló falevelek is csodálatosak. Aztán Halloween, ez a kedvenc évszakom, csak előbb át kell vészelni ezt a borzalmas nyarat.
Fú gyerekek, na itt a rinyaidő!
Pusztulat ez a mai nap, és bőgni tudnék, hogy még kettő ilyen hátra van, sőt a holnapi roszabb lesz a maitól. Katasztrófa. Nálunk tegnap reggel óta folyamatosan megy a klíma, ma már a hálóba be sem megyek aludni, inkább a nappaliban a kanapén, mégha nem is olyan kényelmes.
Hozzánk hétfőre még tagnap 30-at jósoltak, ma már át van írva 35-re. Siralmas, komolyan mondom.
Olvasom az időképen,hogy ma van a nyár legforróbb napja. Dévaványán 39,5 fok volt...
Itt nálunk jelenleg "csak" 36.
Ezért tényleg jogos a rinyálás.
Kitartás mindenkinek!!
Én nem bírom ki most már a holnapot is még ugyanígy. :( Már a szobában is 32 fok van. Kintről se jön be még egy kicsi levegő sem. Kegyetlen. Mekkora idióta voltam, hogy nem vettem klímát legalább a hálóba. Nagyon fárasztó most már ez a folyamatos hőség.
Nyugaton 23 fok van úgy látom. Mennyire irigylem őket!!
#331: Úgy látom bejön az előrejelzésed!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!