Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a hőséget?

Hogy bírjátok a hőséget?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 21:24
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/516 A kérdező kommentje:

Borzasztóó!! Nálunk délután nem is sütött a nap, csak ez a rémes, fülledt meleg van egész nap. Ha ül az ember, akkor is szakad róla a víz. Kínomban többször zuhanyzok, megy a ventillátor. Viszont jó lenne élvezni is a programokat.

Az éjszakáról ne is beszéljünk... Nem néztem mikor jön a lehűlés, de az a baj, hogy az utóbbi időben olyan viharok vannak, hogy állandóan úszik a pincénk meg másnak is itt a környéken. Vagy hatalmas jégeső van.

Ez az egész időjárás nem normális. Az sem, hogy tél sincsen. Hó évek óta nincs. Nyáron nem lehet meglenni a hőségben. Elkeserítő.

Tényleg kitartás mindenkinek!

jún. 30. 18:28
 382/516 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hiányzik a tél :(
jún. 30. 18:48
 383/516 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon. Főleg a decemberi ünnepi időszakban milyen jó lenne a hóesés. Kellemes mikor szenteste 15 fokban, napsütésben díszítjük a fát.

A mostani gyerekeknek már esélytelen hatalmas hóembert építeni, vagy hócsatázni. Imádtam ezeket gyerekkorban. Mostanában meg ha esik 2 centi hó, nap végére el is olvad.

jún. 30. 20:54
 384/516 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly itt Vác mellett hatalmas mennyiségű hó esett le dec. 23-án. Olyan szép volt, este kint voltam a kertben, hogy a fiatal örökzöldekről lerázzam, mert teljesen szétnyomta őket, és nem akartam bemenni még akkor sem, amikor a kabátom már csurom víz volt a ráolvadt hótól. Olyan rég láttam ekkora mennyiséget, hogy nem győztem fotózni, és gyönyörködni. Aztán másnap lett vagy 15 fok valóban, és el is tűnt mind. Elkeserítő. Bezzeg a nyári hőhullámok olyan biztosak mindig, mint a halál. Szörnyűnek gondolom, hogy eltűntek a régi jó változatos időjárású nyarak, amikor még úgy kellett az embereknek ügyeskedni, hogy vajon mikor menjenek nyaralni, hogy tuti strandidő legyen. Simán ki tudtál fogni egy esős, hűvös hetet még júliusban is. Vagy augusztusban, mikor a sziget fesztiválra mentél, és pont olyan esős napokat fogtál ki, mintha november lenne. Emlékeztek még rá? Most már tök mindegy mikor mész, júniustól szeptemberig bármikor rohadhatsz a 35 fokban, mert ha jön is hidegfront, az egy fél napig tart, okoz 1-2 erősebb zivatart, majd jön vissza a rohadalom. Na én ezt utáom nagyon. Meg hogy az új generációs meteorológusok is telekiabálják a híreket, mikor beáll a 30 fok feletti hőmérséklet napokra/hetekre, és azt mondják, "igazi nyár". Pedig Mo-n az igazi nyár megállna 25-30 között, és 30 feletti max július legvégén, és augusztus első hetében fordulna elő, akkor sem folyamatosan.
júl. 1. 06:29
 385/516 anonim ***** válasza:
100%

383 Ha ezekbe belegondolok depis hangulatba kerülök. Az ősz és tél mindig nyugtató hatással voltak rám, és már megszűntek. Meg az egy dolog h nincs hó, de a másik, hogy ÁLLANDÓAN SÜT A NAP is.

Sose használtam sálat, és most télen egy baráttól sálat kaptam a kedvenc csapatommal mintázva, tök jó de gondoltam magamba mitől védjen ez meg kéremszépen? Már nincs mitől. Nagy bundás kabátot is max annak érdemes venni aki este megy haza munkából vagy valami. Kész vicc.

Még 2018-ban, volt egy olyan nap hogy annyira tiszta jég volt minden, hogy a kapun se tudtam kimenni :D És inkább lógtam a susuból mert mondom, tudod ki fog mások előtt elnyalni, most meg örülhetek ha 5 percet esik a hó

júl. 1. 08:21
 386/516 anonim ***** válasza:

385 Igen, állandóan süt a nap, jó észrevétel! Ha ezt megemlítem valahol, hogy zavar, hát egyből rámsütik, hogy depressziós fazon vagyok, aki a borultságot, és a sötétséget szereti. Őszinte legyek? Szeretek mindent, mértékkel, és a megfelelő időben. Szeretem a napsütést, de azt nem, amikor hetekig nincsen egy kicsit sem felhősebb idő, és kiég a szemem. Ugyanígy szeretem időnként a borongós, esős időt, de azt sem folyamatosan.

Elfogadja az ember, hogy tavasszal, és nyáron inkább az előbbi jellemző, míg ősszel, és télen az utóbbi, és persze ez nem zárja ki, hogy időnként ne lehetne borongósabb napok sorozata nyáron, vagy épp naposabbé télen. Egy normális világban. Na de hát olyan nincs már, minden megváltozott. Az időJÁRÁS attól lenne szép, hogy változatos, de ami van az inkább időÁLLÁS. Most bejöttek a 30+ fokok, és a vakító napsütés, és igaz, időnként van egy nagyobb zuhé, de az biztos, hogy több napon át tartó borús, de legalább napos-felhős időben kb. 2 hónapig nem lesz részünk. Csak a fülledt, párás 30-40 fok közötti szar lesz most. Ha le is megy 30 alá 1-1 napra, az is maga lesz a csoda. Rühellem. Pedig nekem olyan jól esne elmenni kirándulni, erdőt járni ilyenkor nyáron is, mondjuk max 26 fokban, de ilyen időben én nem bírok. Imádom az őszt, mert olyankor még talán van változatosság, meleg is, hűvös is, de az a baj, kezd az is tönkremenni, és egyre inkább dögmeleg lenni.

Figyelem a facebook-ot is, amikor valahol leírják, hogy most jön 2-3 nap, amikor "csak" 26-28 fok lesz, megy a sírás, hogy "nem is volt még nyár". Ez számomra döbbenetes! Könyörgöm, a 26-28 fok mióta nem számít annak??

júl. 1. 09:51
 387/516 anonim válasza:

Sok más eu-s országban jobb idő van, Hollandok,Franciák,Németek őszi időt élveznek, az EB-n se döglenek meg a játékosok.

13 vagy 14-ben volt egy nyár, mikor sokszor 28 fok volt és borús , el se hittem, az valami hiba lehetett a mátrixban, azóta közel se volt hasonló.

júl. 1. 13:26
 388/516 A kérdező kommentje:

Egyetértek minden kommenttel. Mikor kivételesen egy évben egyszer nagyobb hó esett, mindig levideóztam emlékbe. Én szeretem a hangulatát. Télen nem 15 fokban akarok ülni, bár ez nem kívánságműsor. Valóban évek óta nincs szükség nagyon vastag ruhákra sem. Régebben szerettem a magasszárú csizmákat. Jó ideje nem is vettem ilyet, mert rendesen melegem van benne.

Ma délelőtt hirtelen elkezdett zuhogni az eső. Kimentem itt a munkahelyen bezárni gyorsan a pincét. Mikor kiléptem, olyan volt, mint valami szaunában. Olyan párás meleg plusz szakadó eső. Jesszus de várom a szeptembert.

Hozzank szerdára 20 fokot mutat csak. Nem bánnám. Hátha ki lehetne normálisan szellőztetni.

júl. 1. 14:13
 389/516 anonim ***** válasza:

Most jó hideg szél van, kereszthuzattal le is hűlt a szoba :D

22-3 fok, borús szeles, ilyen kéne legyen az ősz, de tavaly októberben is 30 fok volt

júl. 2. 08:18
 390/516 A kérdező kommentje:
Itt is rendesen lehűlt. Csak 20 fok van. Eső, szél. Mindenki szellőztessen! :D
júl. 2. 13:38
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!