Hogy bírjátok a hőséget?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 21:24
271/516 anonim válasza:
Hát kb. És megint esőt mondanak.
272/516 anonim válasza:
A mostani nyár olyan, mint sok-sok évvel ezelőtt. Élvezhető, és nem rúgja ránk 40 fokkal az ajtót már júniusban. Bár így maradna. Csapadék pedig az országban sok helyre jó sok kell még. Ennyi fos forró nyár után kijárna egy igazán csapadékos, mérsékelten meleg.
273/516 anonim válasza:
mérsékelten meleg = 20°C. Brrr...
274/516 A kérdező kommentje:
#272: Teljesen egyetértek!!
2023. jún. 5. 20:36
275/516 anonim válasza:
273, Akinek a 20-25 fok ami jelenleg van az országban nem mérsékelten meleg, hanem "brrr", az egész egyszerűen életképtelen.
276/516 anonim válasza:
Ja, mert neked mindegy, hogy 20 vagy 25 fok.
Értem.
Nekem a 20 fok az hideg, és kész. Remélem, ebből nem akarsz vitát kelteni.
Persze nyilván van az a ruha, ami jó hozzá, de most nem erről beszéltem.
277/516 anonim válasza:
Nem vitázom, leírtam a véleményem az előzőben erről.
278/516 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A tavalyi válaszolók közül van még itt valaki?
Nálunk ebben az évben most a héten van először hőség. Eddig bírható volt, de kezdem érezni, hogy most már fent a tetőtérben is melegebb van.
Mondjuk az eddigi folyamatos eső, szél és hűvös sem volt jobb. Pénteken nadrágban és kabátban voltam. Ma meg szoknya, póló...
Valahol a kettő közt lenne a kellemes.
2023. jún. 20. 18:51
279/516 anonim válasza:
Ja, ehhez mérsékelt éghajlat kéne.
Menj az angolokhoz.
Vagy tegyél a globális felmelegedés ellen.
280/516 anonim válasza:
278 Igen, már vártam az első idei rohadalom miatti hozzászólást. Még épp csak elkezdődött, de már utálom. :D 272-nél is itt voltam már. Nekem bejött az esős időszak, élveztem, hogy nem kell már májusban öntözni mindent. Kíváncsi vagyok hogyan alakul az idei nyár. Két hete, mikor utoljára írtam, még nagyon arról beszéltek a hozzáértők, akiknek eddig nagyon adtam a szavára (időjárási fórumokon kommentelők), hogy vélhetően július 7-10-ig nem érkezik 30 fok, vagy afeletti időszak. Aztán tessék! Vagy tényleg nagyon csúnyán bele van nyúlva az időjárás alakulásába, vagy egész egyszerűen tényleg olyan ütemben változik a klíma, ami pusztító lesz. Képzeljétek el milyen események fogják zárni ezt a pár nap hőséget pénteken. Bele sem merek gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!