Hogy bírjátok a hőséget?
Átérzem. A kellemes meleg jó lenne, de ezt már nem szeretem.
Haha ezt most mosolygom, hogy megírtad mennyi nap van szeptemberig. :))
Ma szabin voltam. Párommal kirándultunk. Reggel még jó volt, de délután már égetett a nap. Szerencse, hogy egy kis szél fújt. Holnap is 32 fok lesz.
Kitartást mindenkinek. Írjatok majd hogy bírjátok. Szerintem nálam majd indul a "rinyálás"...
Éjszakára nyitva hagyom az ablakot. Most 23 fok van itt kint.
Nos, akkor csak bejön amit a 180-as válaszomban linkeltem. Igaz, ott 40 fokokat vetített akkor előre még Észak-Magyarországra is több napra, ezzel szemben "csak" 37-38 lesz napokon át felénk. A keleti országrészben élőket rettenetesen sajnálom, ott, ha marad ez a helyzet jövő szombaton befigyelhet 40 fölé is. Egyelőre úgy tűnik az a nap lesz a legdurvább. Rémes! :(
Tényleg, ki merrefelé él? Elég csak annyi is, hogy pl. kelet, nyugat, stb. :)
Mondok egyébként egy hülyeséget. Évek óta figyelem, hogy mindig akkortájt érkezik nyáron (is) a komolyabb hidegfront az ilyen 35+-os trutyi után, amikor nekem fodrászhoz kell mennem. Mindig mondom neki, hogy én hozom a hideget. :D Na, most júli 4-re van időpontom, szóval remélem a több éves hagyomány nem szakad meg. :D
Én teljesen Kelet-Magyarország. Nyíregyháza. Úgyhogy "várom" a 40 fokot.. :D
Jól mondjátok.. Itt eső nagyon régen volt. A növények szó szerint szenvednek, hiába locsolunk. Óriási a szárazság.
#184: Várom a július 4-et. Kérlek hozz nekünk enyhülést. :D Ne törd meg a hagyományt!
#185: Azt a 68 napot már simán kihúzzuk.. :D
189 Ó, nem baj ez, talán ez az egyetlen elfoglaltsága. Sajnálni tudom szerencsétleneket (vagy vegyük el a többes számot, ha több fiókos az illető). Valószínű azért mínuszol, mert ő szereti a hőséget. Nincs is ezzel baj, ha szereti, hát élvezze ki. Csak akkor meg azt nem értem, hogy miért a telefont nyomkodja/ják ilyenkor? Hát meleg van, ideje kimenni a házból, és mindenfélét csinálni odakint a "jó" melegben.
Én, ha lehűl az idő, azt sem tudom mihez fogjak a "szobafogság" után. Ő(k) meg....
Itt most pl épp befigyel egy száraz zivatar. Már húzok is kifelé játszani a kutyával, aztán gyomlálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!