Mi a véleményetek arról, hogy bevezetik a menstruációs szabadságot?
Én nő vagyok, szerencsére nincsenek olyan erős görcseim, de teljesen megértem ezt a döntést. Engem nem zavar, sőt, támogatom. De nagyon sokan valamiért ellene vannak. Kíváncsi vagyok a gyakorikérdések népe milyen véleményen van. Szerintem most releváns lehet, hogy a válaszokat férfi vagy nő írja-e, úgyhogy, ha nem gáz, légyszíves írjatok nemet is a válaszotokhoz.
"Terézváros képviselő-testülete ma elfogadta, hogy az önkormányzat tulajdonában álló cégekben havonta egy extra, fizetett szabadnapot biztosítsanak a dysmenorrheás nőknek... ...a szabadnap nem automatikus, a spanyol rendszerhez hasonlóan itt is orvosi igazolással kell alátámasztani a problémát."
Egyesek a mentőt hívogatják annyiért, mert menstruálnak. :DD
Na, ez az, ami undorító. Az ilyenek miatt nem ér oda a mentő azokhoz, akiknek valóban szüksége lenne rá.
Szerencsére a társadalom nagy része elítéli az ilyen nőket, pont ezért nem lesz nekik ingyen szabadság soha.
#70.
Szívesen döglenék otthon a feleséged helyett én is.
Hála a jó égnek a kulturált országok nagy részében nincs bevezetve az általatok kívánt baromság. Ez pedig nem véletlenül van így. :)
De hát ugye, mindenki hülye rajtatok kívül, nem?
71, nem tudom elolvastad-e, amit írtam, de izomgörcsei voltak, nem tudott mozogni, nem tudott járni, tárgyakat megfogni....
Kapott intravénásan görcsoldót meg hányáscsillapítót és utána jobban lett. Ez tablettával nem ment volna, hiszen mindent instant kihányt.
De kívánom érjen ilyen állapot téged a munkahelyeden, hisz szerinted ott a helye.
Leírtam: a kulturált országok TÖBBSÉGÉBEN nincs ilyen. Úgyhogy inkább ti szívtátok meg.
Most pedig sírjatok csak, engem ugyan nem érdekeltek! :D
Jól van, na szia! Szorítok neked, hogy láss végre élőben egy p*nát, hátha akkor nem leszel ilyen megkeseredett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!