Babát szeretnénk és most nagyon kétségbe vagyunk esve a férjemmel, kíváncsi lennék a véleményekre. 5 napja késik a menstruációm. A többi lent, kérlek írjatok, járt így még valaki, mégis baba volt?
Lehet kémia terhesség volt...
Elindult valami,de felszívódott.
Pozitív teszt után 2 héttel bőven elég orvoshoz menni. Hamarabb ők sem látnak semmit .
Csinálj 1 másik tesztet is, esetleg egy digitálisat. Ha az is negatív akkor sajna tényleg kémiai lehetett
Véreztél? Görcsöltél?
Ha nem, akkor ne tesztelgess. Még egy vetélés után is marad hcg a vérben, napokig pozitív szokott lenni a teszt. Valamit benéztél, vagy rossz volt a teszt. Higgadjatok le és fejezzétek be a hisztit, mert ettől a stressztől lesz baj.
Lehet, hogy kémiai terhesség volt, nagyon-nagyon sok ilyen van. Egyébként ilyen korán nem is érdemes orvoshoz menni, mert nem lát még semmit sajnos, max annyit, hogy meg van vastagodva az endometrium. Nekem azt mondta, hogy a legideálisabb, ha az utolsó menzesztől számított hetedik héten megyek, mert akkor már biztosat lehet mondani. Így is tettem, mikor mentem, már volt szívhang, meg is hallgathattam.
Probálkozzatok tovább, nagyon-nagyon sok a kémiai terhesség, és az ember nem is tud róla. :)
Első válaszoló, köszönöm szépen! Meg fogom ismételni és nagyon remélem, hogy nem kémiai volt.
Második válaszoló, nem véreztem és görcsölni görcsöltem de nem volt más jellegű, mint eddig, fájdalmasnak sem mondanám. Benézni meg nem nézhettem be, nyílvánvaló volt + a doki a megvastagodott nyálkahártyát is látta, csak még nem jelentette ki a terhességet, mivel korán mentem. Egyébként a hiszti nem a megfelelő szó, csupán félünk, szerintem ez normális egy olyan párnál, aki babát szeretne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!