Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát szeretnénk és most...

Babát szeretnénk és most nagyon kétségbe vagyunk esve a férjemmel, kíváncsi lennék a véleményekre. 5 napja késik a menstruációm. A többi lent, kérlek írjatok, járt így még valaki, mégis baba volt?

Figyelt kérdés
Egyébként sem túl pontos, viszont a nemvárt napján csináltam 3 különböző márkájú tesztet, mindhárom két rózsaszín csíkos volt ( nem túl erős, de jól kivehető szabadszemmel is). A késés 3. napján elmentünk dokihoz, látott 17 mm vastag nyálkahártyát és egy apró ici-pici 2mm petezsákot de mondta, hogy nagyon az elején járhatok, kb 4 hetes lehetek és visszarendelt 2 hét múlvára. Ma csináltam ismét tesztet, full negatív. Már annyit sírtam, hogy nem tudom mit tegyek. Szerintetek elment?

#baba #terhesség #teherbeesés #teszt #Vastagnyálkahártya
2022. febr. 25. 07:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha pozi teszt nem erősödik hanem gyengül,stagnál esetleg negatív lesz pár nap múlva szerintem sok remény akkor nincs!

Fölösleges hiú ábrándokba ringatni magunkat.

Rengeteg kémiai és korai vetélés van.

Ha sírsz ,hisztizel.....stb sem változik meg!fogadd el h ez van és valószínű nem volt életképes!

Sok vetélés/kémain vagyok túl ismerem az érzést de tenni úgy sem lehet semmit.

2022. febr. 25. 09:40
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon korán mentem orvoshoz, a doki is csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, 2 hét múlva már volt élő terhesség. De a pozitív teszt után negatív nem túl biztató.
2022. febr. 25. 09:48
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
HCG vérvétel és meg is oldódik a kérdés...
2022. febr. 25. 09:59
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem túl biztato amiket irsz, de leszel még terhes. 7-8. héten lenne csak embrio szíveréssel, addig korán van
2022. febr. 25. 12:59
 25/29 anonim ***** válasza:
82%

"Félünk, kétségbe vagyunk esve, iszonyatos ez az érzés."

Nem reagálod túl ezt a dolgot egy ici-picit?

Leírom nekem hogyan volt. Nem jött meg, 3 nap múlva teszteltem, pozi lett (nem teszteltem többet, teljesen felesleges). 6. hét után mentem a dokihoz, megállapította a terhességet. Tudatosítottam magamban, hogy a 12. hétig egyáltalán nem élem bele magam, mert bármi lehet. Te viszont már a petezsák sejtésénél is teljesen készen vagy, nem normális dolog szerintem.

2022. febr. 25. 14:10
 26/29 anonim ***** válasza:
Teszteltél kérdező?
2022. febr. 26. 22:04
 27/29 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2022. márc. 1. 13:48
 28/29 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, kérdező?
2022. márc. 7. 03:25
 29/29 anonim ***** válasza:
Mi történt lett baba ??
2022. máj. 24. 20:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!