Májbetegség az első trimeszterben?
Figyelt kérdés
Nagyon félek, hétfőn megyek tovább belgyógyászatra mert a házi orvosom szerint nagy az esély hogy valami nem okés(tapogatásra érzett valamit ott a májamnál) . 9 hetes várandós vagyok, mire számítsak, ugye nem veszítem el a babát? Kaphatok rá valami gyógyszert terhesen is?jan. 22. 18:56
1/2 anonim 

válasza:

Először azt kell megtudni, mi az, amit érzett. Az is lehet, hogy semmi. Egy ismeretlen betegség ellen, itt biztosan nem tudja megmondani senki, hogy kaphatsz e rá gyógyszert, pláne terhesen, és hogy még marad e a baba. Próbálj megnyugodni, lehet csak egy ciszta.
2/2 anonim 

válasza:

Koránt sem biztos, hogy valóban baj van.
Nekem pl a dokim a terhességem elején, 9-10 hetesen kitapogatta, hogy ikreim lesznek :D:D
Nekem amúgy szar lett nagyon a májfunkció értékem. kaptam rá gyógyszert és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!