Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Deadalon kúp az első trimeszte...

P.adamne06 kérdése:

Deadalon kúp az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Semmi se hat amit szájon veszek be , vészes hányásom van, ma raktam fel kúpot mert nem bírtam:( lehet baja tőle a kicsinek?

dec. 31. 14:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Betegtájékoztatót olvasd el.
dec. 31. 14:59
 2/19 anonim ***** válasza:
41%
Nem lehet terhesen. Nem nekem kellett volna,férjem beteg volt. Én mentem el a gyógyszertárba érte. Ki se adta nekem a gyógyszerész! Természetesen látszott rajtam már a terhesség rendesen.
dec. 31. 15:06
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy miért utólag gondolkozol? Miért nem előtte?
dec. 31. 15:06
 4/19 anonim ***** válasza:
Orvosi javaslatra lehet. Gondolom ha mar felirtak es ilyen rossz a helyzet, akkor az orvos elmondta, hogy mennyit es hanyszor alkalmazhatod.
dec. 31. 15:11
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Vombeet próbáltad? Az is vényköteles, és a legerősebb hányingercsillapító kifejezetten terhességi hányásra. Deadalont én is úgy tudom, hogy nem szabad.
dec. 31. 15:12
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem most, hanem az első terhességemnél kb végig szedtem mikor nagyon hánytam, most nem mondtak ilyet a dokik, csak az első terhességemből ki indulva mertem feltenni.
dec. 31. 15:13
 7/19 A kérdező kommentje:
Vombee-t nem lehet össze törni és én meg semmilyen gyógyszert nem tudok le nyelni, ha meg valahogy mégis vissza jön:( amit szájon veszem be vissza fordul :(
dec. 31. 15:14
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, olvastam azt a kérdésed is. Én azért a helyedben megpróbálnám összetörve. Én írtam, hogy a bevonat csak a lassabb felszívódás miatt van. Gyógyszerkutató vagyok, nem lesz bajod tőle.
dec. 31. 15:17
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább kórház és infúzió. De ha jól tudom nálad van gond a szívhanggal meg a petezsákkal. Én nem mertem volna pont most kockáztatni.
dec. 31. 15:17
 10/19 A kérdező kommentje:
Csak az a baj kérdeztem gyógyszerész, házi orvos mindenki ki emelte akkor se merjem össze törni ha nem tudom le nyelni akkor sem :(
dec. 31. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!