Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora volt a hasatok?

Mekkora volt a hasatok?

Figyelt kérdés

Most vagyok 35 hetes terhes. Találkoztam két barátnőmmel (nekik már van gyerekük) és megjegyezték, hogy milyen kicsi a pocakom. :/

Három hete voltam ultrahangon, akkor majdnem 2kg volt a babám.

Amúgy nekem sem tűnik olyan nagynak, néha nem is tudom, hogy hol bujkál az a két kilós csöppség.

Az utolsó hónapban fog a legtöbbet nőni a baba, így a hasam is nem?

Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, de kicsit megjesztettek.

tegnap 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szülés napján volt 92 cm a hasam, a baba meg 3150 lett, szóval teljesen normális méretü.

Az, hogy kinek mekkora a hasa, teljesen lényegtelen, a fontos, hogy a baba rendesen fejlödik.

tegnap 21:13
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Lehet, hogy ők kövér(ebb)ek voltak, vagy eleve szottyadtabb a hasizmuk. Soha nem mérték a hasamat a terhesgondozások során, pedig nem voltam egy hippopotamus. Teljesen kompakt hasam volt mindkét terhességemnél, úgy is, hogy 3600 grammos magzatokat rejtett.

Majd akkor ijedezz, ha az orvosok vagy a szonográfusok rémisztgetnek, nem a nagytudású barátnőid.

tegnap 21:14
 3/13 A kérdező kommentje:
Hogy mérted ezt le? Férjem most mérte úgy körbe és 44cm.
tegnap 21:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Az 1-es vagyok, szerintem engem kérdezel - ez a "derekam volt körben", másként nem lehet hasat mérni
tegnap 21:17
 5/13 A kérdező kommentje:

Jaj bocsánat. A Férjem elszúrta... gyanús is volt, hogy valami nem stimmel. 🙈🤦🏼‍♀️

105 cm. Most.

tegnap 21:26
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Én nem mértem le, de óriási. Még a végefelé is mindenki azt kérdezte, biztos, nem ikrek?🤦🏽‍♀️ De, tuti nem tűnt volna fel senkinek...A gyerek is óriási lett.
tegnap 21:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mérték, de nekem kva nagy hasam volt már úgy 25-26 hetesen is :D mondjuk lett is jó nagy babám, 4120 gramm, 57 centi☺️ konkrétan olyan 26 héttől azt hitték sokan, hogy másnap megszulok.:D viszont attól, mert valakinek kisebb a hasa, még simán egészséges az a baba, ahogy írták. Na meg nem kell mindegyikuknek 4 kilóval születni, megnőnek majd kint.:D
tegnap 21:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Közepes volt.

Nem volt hatalmas, de első gyerek volt. Úgy tudom a többedik terhességek tudnak nagyobb pocakot eredményezni.

Egyébként találkoztam olyan kismamával aki már kiírt időpont előtti 1-2 héttel volt, és úgy nézett ki mint egy félidős se. Nagyon sportos ismerősömnek is kifejezetten kicsi hasa volt. Nem vagyunk egyformák, nem kell hasonlítgatni.

tegnap 21:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

180 centi magas vagyok, 39 hetes terhesen begomboltam magamon a terhesség előtti farmerem...

Ugy néztem ki mint aki bekajált, nem mint aki szülni készül😂

4200 grammos lányom született.

tegnap 21:43
 10/13 anonim ***** válasza:
8# szerintem ez nem feltétlen igaz, első és egyetlen terhessegemnel volt gigantikus hasam.:D de tényleg kar hasonlítgatni, mert ez genetika!
tegnap 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!