Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora volt a hasatok?

Mekkora volt a hasatok?

Figyelt kérdés

Most vagyok 35 hetes terhes. Találkoztam két barátnőmmel (nekik már van gyerekük) és megjegyezték, hogy milyen kicsi a pocakom. :/

Három hete voltam ultrahangon, akkor majdnem 2kg volt a babám.

Amúgy nekem sem tűnik olyan nagynak, néha nem is tudom, hogy hol bujkál az a két kilós csöppség.

Az utolsó hónapban fog a legtöbbet nőni a baba, így a hasam is nem?

Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, de kicsit megjesztettek.

tegnapelőtt 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Méretet nem tudok, de hatalmas hasam volt. Ikrek elfértek volna benne. A lányom 33o0gr lett és 52 cm.
tegnapelőtt 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy mar a 27. hettol kezdve mindenki azt kerdezgette, aki nem ismert, hogy ugye mar csak 1 het es szulok?

Oriasi hasam volt, nehez volt, szornyu volt.

Orulj neki, ha kicsi!

tegnapelőtt 23:12
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Kicsi volt a hasam, 5 hónapos terhesnek néztem ki szüléskor. Nem számít semmit, van ilyen, csak a sok hülye nő magyarázott a hátam mögött, hogy jaj túl kicsi. Nőgyógyászok sosem mondtak ilyet, van akinek kicsi, van akinek nagy, gyerekem normális súllyal született.
tegnapelőtt 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindkétszer akkora volt a hasam, hogy nem kellett kismama ruha, a terhesség előtti nadrágjaim jók voltak. Igaz, az elsőnél az utolsó két hétben kellett egy gumis bővítő. Ő teljesen átlagos hosszal és tömeggel született. A második hamarabb jött, kisebb is volt, nála végig rendesen be tudtam gombolni a nadrágom.
tegnap 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!