Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Deadalon kúp az első trimeszte...

Deadalon kúp az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Semmi se hat amit szájon veszek be , vészes hányásom van, ma raktam fel kúpot mert nem bírtam:( lehet baja tőle a kicsinek?

dec. 31. 14:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9-es pont tegnap engedtek haza, és nem igazán érdekli most őket ugy semmi hisz épp ezért írták fel a vombee-t hogy kezeljem innentől otthon magam:( csak sajna nem tudom bevenni:(
dec. 31. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem próbálod úgy ahogy mások javasolták? Lekvárba, pudingba joghurtba belenyomod nagy kanállal és lenyeled. Felnőtt ember vagy...anyuka....tudod jól, hogy próbálkozni kell. Baromi nehéz helyzet. De vagy ez vagy kórház.

Szorítok neked, hogy végül rendben legyetek, de az uh után én inkább nem kísérleteznék. Ha végül baj lesz, magadat fogod vádolni, pedig ugye tudjuk, hogy nem jók az esélyek nálad.

Nagyon sajnálom, hogy így zárod az évet, a legjobbakat kívánom, és próbálkozz a vombeet beszedni.

dec. 31. 15:22
 13/20 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy probaltam, épp ez az hogy vissza jött, hisz amit szájon át veszek be az most ki jön:( igy is alig tudok enni inni , örülök hogy van ami bennem marad :( az első gyereknél mondta a női doki a deadalon kúpot és onnan jutott eszembe hogy akkor hátha most is segít. Most 1 már elég volt ahhoz hogy tudjak jobban inni, de enni továbbra is gyatra:(. Magán dokit hívtam evvel kapcsolatban és ő mondta hogy ennyire az elején normális hogy a szívverése ilyen, és a petezsák változhat mire megyek nyugodjak meg🥹
dec. 31. 15:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
És ha veszel be egy Daedalont, és amíg hat, addig próbálod meg a Vombeet? Utána az hat 24 óráig, hátha így kevésbé hányod ki.
dec. 31. 15:29
 15/20 A kérdező kommentje:
Azt ma este akarom kiprobalni :( csak most nyilván azért volt kérdéses hogy így hogy egyet be vettem ártalmas lehet e :( nem szeretném rendszeresen. Én se akarok rosszat. De épp azért is tettem fel mert ha megint el kezdek hányni és kiszáradok se jobb se neki se nekem :(
dec. 31. 15:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Egytől nem valószínű. :)
dec. 31. 15:44
 17/20 A kérdező kommentje:
Amugy mi baj lehet ha mégis összerágom a vombee-t?:( nem tervezem, csak érdeklődtem
dec. 31. 15:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Gyógyszerkutató vagyok, nem lesz bajod tőle."

Ha kifejezetten tiltja a betegtájékoztató a szétrágást, az nem véletlen. Egy szétrágott tabletta okozhat a nyelőcsőben nyálkahártya irritációt, okozhat túladagolást vagy éppen hatástalanságot, továbbá az ilyeneknél fontos hogy a bélben szívódjon fel és ne a gyomorban. De van ezekre tudományos cáfolatod, akkor várjuk.

dec. 31. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem gargarizálni kell vele, hanem lenyelni, akkor nem fog irritációt okozni, ez egy semleges kémhatású anyag, 1 mp alatt semmit nem fog csinálni a nyelőcsövével. Okozhat túladagolást, aminek el tudja olvasni a betegtákékoztatóban a következményeit, ha száraz a szája vagy kórosan álmosnak érzi magát, akkor mérlegelje, hogy abbahagyja a gyógyszer szedését. Ez egy módosított B vitamin, nem idegméreg. Okozhat hatástalanságot, amire felhívtam a figyelmét, ha hatástalan, nyilván nem fogja szedni, nem hülye. De most ne próbálja meg azért, mert mi van, ha nem hat? Nyilván okkal van benne a betegtákékoztatóban, hogy ne törje el, de ár-érték arányban mérlegelve szerintem többet adna a kérdezőnek, mint amennyi kockázat van. Sajnos anonim fórumozókra nem találtam kutatásokat, de majd még nézelődöm.
dec. 31. 18:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Gyömbérteát probáld ki!
jan. 4. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!