Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszterben nátha,...

Első trimeszterben nátha, köhögés, arcüreggyulladás, Augmentin szedése, tunetek megsem multak el teljesen, már kellene aggodnom?

Figyelt kérdés
Van erős szivhang, szabalyos meretenek megfelelo petezsak, embrió, koranal 5 nappal idősebb a meretek szerint, de megfaztam. Tuti nem influenza, mert nincs láz, vegtagfajdalom, a csalad mind3 tagja be van oltva, csak ez a nátha, aztan arcüreggyulladás, de arra kaptam antibiotikumot, aztan 2 napig jol voltam, majd ujra faj a homlokam, fujom az orrom es faj a fejem. Köhögés mar csak száraz, max reggel egy ici picit hurutos, de a hangom sem az igazi. Nem tűnik veszesnek, megis aggodim :( mégiscsak nagyon érzékeny az elso 3 hónap. Vedve van a magzat az ilyen fertőzések ellen?
dec. 31. 12:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!