Ma volt UH-m , kissé szabálytalan 23mm-es petezsák benne szikhólyag és egy élő embrió, melynek szívverése 60/min. Minden rendben szerintetek?
Nem túl bíztató sajnos :(
De hátha ír valaki pozitív tapasztalatot.
Doki amúgy mit mondott?
Szia,én csak annyit tudok írni ameddig van szívhang ne add fel a reményt,nekem 6hetesen 4.9 mm embrió ,szívhanggal,petezsákot nem tudom azt nem írták,nem is mondták nekem 3.baba egyszer se volt szabálytalan a petezsák,de olvastam hogy nem egyszer happy enddel végződött
A szívhangot nem tudom mert én se halottam olyan extra gyorsan mint pl később a két lányommal 12+hetesen (na az már igazi szívhang)
Hiú ábrándokban nem foglak kergetni , én sajnos azt csinálnám hogy a rosszabbra készülnék és max pozitív csalódás én sajnos nem élném bele magam,én ilyen ember vagyok sajnos
Még most se vagyok képes megnyugodni 🤷♀️🤷♀️de ez az én hibám
Sajnos sokan mézes mázasan azt mondják majd ,hogy úgyis minden oké lesz
(Lehet hogy igen ,de ha mégse??!!)
Mikor mész legközelebb??
Azért kívánom teljes szívemből ,hogy minden jó legyen 🥰🩷🩷
2 lányos🩷🩷 és 10+1 hkm
1. Válaszoló a doki semmit nem mondott , csak hogy élő terhesség ennyivel le tudott :(
2. Válaszoló már nem tudom mit higyjek de nagyon félek hogy nem marad velünk:( igaz azt még mindig nem értem hogy a szivhangot honnan tudja hogy ilyen gyenge mikor meg se hallgattuk se semmi :(
Kedves kérdező! 2 es vagyok
Azért ne stresszeld magad halálra ,lehet csúnya leszek és a p..ba küldenek DE HA EGY BABA MARADNI AKAR MARAD HA NEM AKKOR BARMIT TESZ AZ EMBER ELMEGY
Tapasztalat a maradásra
Sajnos 5éve volt abortuszom (gyógyszer mellett jött és én magam is rengeteg idegi hatású gyógysuert szedtem) mai napig utálom magam hogy megtettem ,ha rágondolok sírni tudnék
Szóval ott mdgtettem mindent hogy elmenjen inkább magától ,láncdohányoztam ,iszomyat nehezeket emeltem,szarrá dolgoztam magam,energia italoztam forró fürdőztem ,és semmi ,sajnos kicsúsztunk 13+6 napon történt és minden vizsgálat szerint makk egézséges magzat volt
Ellenben ismerősöm 3szor vetélt ,mindig már előtte vigyázott magára,vitamint szedett , egézségesen élt,táppénzre ment ,pihent,nem emelet nem hajolt és mind elment 9.hét előtt😪😪
Én egyik lányommal se tudtam teljesen "vigyázni" a nagyobbal építkezésbe voltunk , a kisebbel meg ugye már itt volt a nagyobb emelgetni ugrálni körülötte , és fel is újítottunk ,el is estem vele mikor ki emeltem a nagyot a kádból és makk egézségesek
Most se tudok nagyon "odafigyelni" 2 gyerek háztartás mellett de azért "vigyázok" eddig minden oké ,igaz január 15.én derül ki ,akkor megyek genetikára
Fura, hogy nem mondott semmit. Lehet csak nem akart megijeszteni...bár akkor is mondhatta volna, hogy még ne legyen világgá kürtölve, vagy, hogy a kövi uh-n kiderül.
110 felett kéne legyen a szívhang. Attól, hogy nem hallgattátok meg ő még megnézte és a gép kiírja.
Sajnos két olyan dolog is van nálad, ami nem kecsegtet jóval, a fele erős szívhang és a szabálytalan petezsák.
Nyilván van remény, ha nem mondott igazán semmit a doki, de ahogy előttem írták, jobb a rosszra készülni és a józ megkapni. Én egy hét múlva elmennék magánba megnézetni miújság.
Szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok. Kitartás! Sajnos nincs mit tenni, az idő majd eldönti.
Szintén 2es vagyok a szívhang meg ilyenkor nem szokták számolni ,sőt ez csak pulzálás még igauság szerint szóval nem tudom miért kell rémiszteni igazi erős SZÍVHANG később van
Ha élő terhesség van a papíron akkora baj nem lehet
Küldött tovább véxőnő , vérvétel stb??
Hát ezek után már majd eldönti az idő,én szorítok minden esetre 🩷 hogy jól akaluljon
Miért vagy korházba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!