Szabálytalan alakú,16x7mm-es petezsák látszik az UH-n szikhólyaggal, szerintetek?
Figyelt kérdés
Öt hetes terhes vagyok, tegnap voltunk vizsgálaton, a doki szerint 50-50% az esélye, hogy megmarad, imádkozzunk. Volt valakinek hasonló tapasztalata?2013. márc. 28. 09:33
1/7 anonim válasza:
De miért mondta hogy 50-50% az esélye hogy megmarad van vmi előzményetek? Vetélés akármi? mert ha nem akkor ez elég fura beszólás tőle, én 3 terhességemből 2 szer ilyen korán mentem ugyanez látszott ami neked, és soha se mondtak ilyesmit hogy 50% meg imádkozzunk...kicsit paráztatós beszólás.
2/7 anonim válasza:
Gondolom azért mondta a doki, mert szabálytalan és ilyenkor többször fordul elő vetélés. Sok sikersztorit hallottam már ugyanakkor sok rosszat is, igaza van a dokidnak, kétesélyes. Minden jót!
33hkm.
3/7 anonim válasza:
Nekem is az volt meg ellapult is mégse mondtak ilyesmit. na mindegy persze minden jót kívánok a kérdezőnek.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez a legelső terhességem, és nagyon szeretnénk a babát. A doki szerint a szabálytalan petezsák nem valami jó jel, egy hét múlva kell visszamennem. Egyébként az ultrahangon a petezsák alakja hosszúkás, kicsit téglalap alakú volt. Mindenütt azt látom, hogy kereknek kellene lennie, vagy legalábbis hasonlónak. Izgulok.
2013. márc. 28. 09:49
5/7 anonim válasza:
Ne izgulj, attól nem lesz jobb.
Próbálj megnyugodni és bízz magadban :-)
Üdv: 34 hetes kismama
6/7 A kérdező kommentje:
Próbálok megnyugodni, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 28. 09:58
7/7 anonim válasza:
Szia! Az 5. Héten ellapuló petezsákom volt, most 22 hós a lánykám, semmi gond nem volt a terhességgel:-) :-) drukk!
8hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!