5-6 hetesen 13 mm petezsak szikholyaggal embrio nelkul? Aggodom!
Kedves tapasztaltabb kismamak/nok!
Hetfon volt 8 mm a szabalyos petezsakom szikholyaggal, az orvos akkor saccolt 5 hetes kornyekere. Panaszom semmi, de tegnap szex utan picit barna volt ami kifolyt belolem ezert a magy ijedtsegben beszaladtam a korhazba. Szerencsemre ugyanaz az orvos vizsgalt akinek a maganrendelesere jarok. Azt mondta a barna teljesen normalis megnezte a vilagon semmi gond miatta. A leletre irta hogy 14 mm petezsak szikholyaggal. Mast nem irt egyelore.
Eleg faradt volt, hamar megnezett es a korhazi gep nem biztos hogy olyan profi mint a magangepe, de elkezdtem aggodni miert nem latszott embrio azota sem? Penteken megyek hozza es borzasztoan aggodom, heton azt mondta akkor mar szivhangot nezunk majd...! Kell lennie ilyenkor embrionak? Elkepzelheto hogy 6 hetes se vagyok.
Nyugodj meg! Nagyon szépen fejlődik a terhességed, és mire újból mész a dokihoz, már nagy valószínűséggel szívhang is lesz! Van akinek még sokkal később van csak szívhang! Nyugalom! :D Minden rendben lesz! Nekem is csak 7 hetesen volt szívhang!
Boldog babavárást!
Nagyon nehez nem aggodni!
Nem hetfon megyek ujra hanem penteken! De addig varni...
Es kicsit faj a gyomrom de erzem az idegol :(((
A gyomrom faj fent azert tudom hogy az idegtol. :(
Lejebb nincs panaszom, ritkan a mindjart megjon erzes. Mas minden nagyon enyhen, hanyinger egyaltalan nincs :(
Ha ez megnyugtat, nekem sincs hányingerem, pedig már 8 hetes vagyok! Nekem csak a savam sok, de hátha elmúlna egy darabig! Komolyan mondom, hogy tényleg megnyugodhatsz, nem lesz semmi gond, inkább tervezd el, hogy milyen édes kisbabád lesz, és hogy mit, hogy szeretnél csinálni a babavárás alatt, utána. Csak pozitívan! Nekem elhiheted, már volt 2 vetélésem és azt hittem, hogy megöl majd az ideg, de eldöntöttem, hogy most tényleg pozitívan fogok hozzáállni a dolgokhoz, és úgy néz ki működik! :D
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!