Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12mm es petezsák szikhólyaggal...

12mm es petezsák szikhólyaggal 5+6nál. Ugye nem jó?

Figyelt kérdés

Most értem haza a dokitól:

12mm es petezsák szikhólyaggal 5+6nál.

Anno kisfiammal 6+1nél már lemérte a CRL-t és volt már szívhang

MOST MEG ÜRES:((

mindkétszer tuti volt a tr időpontja

kivagyok:((

2011. jan. 4. 18:34
1 2
 1/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
tökéletes, ne aggódj. egy hét alatt ennyit fejlődik :) nekem 5+2-nél csak 5mm-es petezsák volt, sejthető szikhólyaggal.
2011. jan. 4. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem üres! Ott van a szikhólyag. Igen, az a pár nap ennyit számít. Szóval ne ess kétségbe. Nem kell összehasonlítgatni a két terhességet, főleg, hogy azalatt a pár nap alatt nagyon sokat változik a helyzet. Mikor legközelebb mész, már látni lehet mindent.
2011. jan. 4. 18:55
 3/13 anonim ***** válasza:
hiszen ez tokeletes...nem szabad elkeseredni ilyen butasagon kismama!!!...csak bemeseled magadnak...rengeteget szamit 2 nap egyilyen picurkanal, en is eloszor 5+6 voltam es nem latszott a szive de meg a szikholyagot sem lattak ezert behivtak a korhazba hogy valoszinu kaparas lesz es 6+2 naposan a korhazba volt nagy siras rivas mert mar vert a szive...kovetkezo alkalommal mar boldogan fogsz kijonni a rendelobol
2011. jan. 4. 19:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem pont ennyi volt én is aggódtam kicsit. Hát még mikor 6+2 n nem látszott még szívhang csak sejthető embrió csomó...

de ma voltam uh-n és 8 hetes 16 mm teljesen élő szívdobogós embrió:))

Fel a fejjel minden rendben lesz!!

2011. jan. 4. 19:16
 5/13 A kérdező kommentje:

pont 1 hét múlva szerintetek jobb lesz?

6+5nél???

Ha akkor is üres akkor bukta:(((

2011. jan. 4. 19:30
 6/13 anonim ***** válasza:

5+6 hetesen voltam az első lányommal először uh-n, még semmi nem látszott. Nem emlékszem a méretre, de szívhang még nem volt. 8 hetesen mentem vissza kontrollra.

Azóta már 2 éves, épp fürdik.

Szerintem még ne aggódj.

2011. jan. 4. 19:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Hogy állhatsz így hozzá???

SZEDD ÖSSZE MAGAD!!!!!!Ebben a terhességi korban szinte órák is számítanak!

Nekem szívhang csak 7 hetesen lett a fiammal.

Első Uh 5hetesen petezsák.

Második 6hetesen Petezsákban vmi.

Harmadik 7 hetesen szívhang,akkor adtak papírt is.

Nekem volt 2 vetélésem 7hetesen,gondolhatod mit izgultam,hogy ne legyen gond.

Amikor vetélés lett,csak sejthető volt vmi,sohasem láttak még petezsákot sem,teszt + volt és ennyi.

NYUGI!Babával minden rendben lesz!!!!

2011. jan. 4. 21:07
 8/13 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek

annyira szeretném már ezt a babát

remélem ő is érzi ezt

mostantól megpróbálok nem nyavajogni, befelé figyelni, pozitív, meleg, gondolatokat összekaparni és megtartani!

és 1 hét múlva ott lesz a bébi és lesz szívhang:)

2011. jan. 4. 21:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy mit hisztizel. Mi az hogy ha akkor is üres akkor bukta? Hogy mondhatsz ilyet? Nincs is okod rá. Már egyszer írtam, de most megismétlem, hátha Neked is leesik, hogy NEM ÜRES a petezsákod. Úgy írtad, hogy 12 mm szikhólyaggal. Ha van benne szikhólyag, akkor nem üres!!!!! Világos? Ez azt jelenti, hogy ott a kis élet, de egyenlőre még csak ennyit látni belőle. Ha üres lenne, akkor szikhólyag se lenne. Ne láss már rémeket azért, mert nem az történt amit vártál. Teljesen normális, hogy 5+6 hetesen még nem volt szívhang. Nyugi, szedd össze magad.
2011. jan. 4. 21:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Te vagy a tr-es ugye? :)

Gratulálok a babóhoz, minden rendben lesz nyugi!!!!!

/ az előző ciklusban csacsogtunk a teherbeesésnél.

Én még mindig várok a babára :( /

2011. jan. 4. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!