6+0 hetesen 21 mm petezsák, benne szikhólyag. Ez jót vagy rosszat jelent?
Doki csak annyit mondott, hogy korának megfelelő méretű és jó helyen van. Neten csomó mindent találok összevissza, és aszerint ennyi hetesen még kisebbnek kellene lenni a petezsáknak, máshol meg azt írják, hogy ilyenkor már kellene lennie szívhangnak...
Parázok :((
Én is voltam 6 hét 0 naposan egy jó drága magándokinál, ahol szupi ultrahang van és ott már le tudta mérni az embriót és volt szívhang is, de egy ócska sztk-s gépen nem csoda, ha még csak petezsák van!
Amúgy, ha szabályos a petezsák és van szikhólyag, az mindenképp jót jelent!
Nyugodj meg.
Ha nagyon aggódsz, akkor 1 hét múlva menj el egy jó magándokihoz, bár akkor már egy ósdi ultrahangon is kell lennie szívhangnak.
Az elején nehezen telnek a napok-hetek, de tényleg ne parázz rá ennyire!
(Amúgy én 6 és 7 hetesen voltam dokinál, mert közben váltottam dokit és legközelebb 11 hetes 3 naposan megyek csak, gondolhatod, addig azt sem tudom mi van a babámmal, de én pozitívan állok hozzá, tedd te is ezt!)
1 gyermekes 8 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!