Menzesztől számított 8 hetes terhesség (pontosabban 7+5), hüvelyi UH,10x11 mm petezsák, de szikhólyag, embrió nem látható. Elképzelhető a későbbi fogantatás. Mekkora lehet az esélye egy életképes terhességnek?
Szia!Nekem 5+3 naposan volt 9 mm a petezsák,te is akörül lehetsz!!!
Legközelebb ha mész már ott lesz a babó benne!!16 hetes kismami
Köszönöm az újabb válaszokat is.
16 hetes kismama: köszi a biztatást. Ami igazából aggaszt, hogy még szikhólyag sem volt, pedig az jelenik meg a petezsák után a leghamarabb.
Utolsó válaszoló: 1 hete teszteltem először, rögtön pozitív lett. Viszont ez a múlt heti fél perc alatt megjelent, és a kontrollcsík ugyanolyan erős volt, mint a tesztcsík, szóval valószínűleg nem az elején csíptem el...
Már van 2 gyerekem, megnéztem az ő leleteiket: a fiamnál legkorábban a 12. heti UH-ról találtam, a lányomnál pedig ilyen idősen már az embrió is látszott.
Elhatároztam, hogy nem hagyom el magam akkor sem, ha rosszul végződik. (meg se tehetném egy 4éves és egy 2éves mellett...) Tulajdonképpen nem tervezett baba volt, de most, hogy lehet, hogy megvan, azért izgulok érte :-)
Köszönöm, nagyon kedves vagy.
Abban én is biztos vagyok, hogy későn fogant, de ahogy olvasgattam, már az 5-6. héten látni kellene a szikhólyagot. Na de hamarosan kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!