8 hetes kismama vagyok. Terhesseg elotti honapban, sot meg a fogantatas idejen is antibiotikummal kezeltek. Lehet valami baja a babanak? A doki azt mondta, hogy nem biztos, hogy art, mert meg csak egy pici sejt volt akkor. En azert felek egy kicsitt.
Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 13:53
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy különösebb gondot okozna. Azt szokták mondani, hogy a terhességnek abban a szakaszában amikor még nem tudunk róla, nincs vele kapcsoltunk, így nem jut át semmi ilyesmi a baba szervezetébe.
2/4 anonim válasza:
Engem meg 7 hetes terhesen is antibiotikummal kezeltek, a kórházban, a nőgyógyászati osztályon, mert valami húgyúti fertőzésem volt. Még kérdeztem is dokit, hogy nem lesz semmi baj, azt mondta rá, hogy akkor szerintem adnának?
Szóval biztos nem lesz semmi baj.
3/4 anonim válasza:
még olyan korai terhességben ha sérül a baba,akkor elmegy a terhesség
4/4 anonim válasza:
Szia! Mint az egyik előttem szólót is, engem is kétszer kezeltek a terhességem alatt antibiotikummal. A babának nem lett semmi baja, mert az orvosok csak olyan antibiotikumot adnak, amiről tudják, hogy biztonságos. Én nem tartom valószínűnek, hogy a terhesség előtti és fogantatás alatti antibiotikum kezelésed bármilyen hatással is lenne a babádra, szóval ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!