Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma volt UH-m , kissé szabályta...

P.adamne06 kérdése:

Ma volt UH-m , kissé szabálytalan 23mm-es petezsák benne szikhólyag és egy élő embrió, melynek szívverése 60/min. Minden rendben szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat rosszat olvastam most össze a szabálytalan petezsákkal kapcsolatban, ugye nem jelent tényleg olyan rosszat?:( főleg ha már van sziv működés is. Igaz azt is olvastam ilyenkor már a szív működés is többet kéne verjen vagy nem tudom:(kerek 6+0 hetes.

dec. 30. 09:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az orvosok általában nem mondanak rosszat addig, amíg van remény. Ez saját tapasztalat.

Szerintem is-is állapotoknál nagyon sokat jelent, hogy az anyuka végigizgulja/idegeskedi a következő uh-ig az időt, vagy pozitívan áll hozzá. Nekem sokkal kisebb volt az embrió, mint kellett volna, és szívhang sem volt még 7 hetesen sem, mégis azt mondta az orvos, hogy minden rendben van. Már csak akkor mondták, hogy nem, amikor összement, mert akkor már biztos volt, hogy elhalt.

Az orvosok tapasztalnak olyat sokszor, hogy majdnem reménytelen állapotból végül egészséges terhesség lesz, ezért számukra már csak a biztos halál reménytelen. Nem fognak feleslegesen stresszelni, mert lehet, pont a hozzáállásodon múlik.

Én azt javaslom, hogy próbáld meg pozitív érzésekkel elárasztani magadat. Nézd meg a kedvenc filmedet, szeretkezz a férjeddel, vagy hallgass kismama relaxációs videókat (engem az meglepően jól kikapcsolt, átszellemültem kicsit). Tégy bármit, ami boldoggá tesz, aludj, pienj sokat, légy a szeretteiddel.

Kívánom neked, hogy minden rendben legyen. <3

dec. 30. 11:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm 🥹❤️🙏
dec. 30. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!