Umc szerint 7+1. Szabalytalan, Ellaposodott, kisse toredezett szelu 6x15mm-es petezsak. Szikholyag embrio nem lathato?
Figyelt kérdés
Ebbol mar biztos nem lesz semmi igaz?
Mult heten szabalyos 8x10mm ures petezsak volt.
Nem verzem, nem barnazok, nem gorcsolok.
Kb 3-4nappal kozepido utan volt peteeresem (atlag 32 napos ciklusok)
Oszinten valaszoljatok hogy tudjam mire szamitsak... koszonom!
2016. febr. 11. 13:11
1/17 anonim válasza:
Ha nem szabályos a petezsák, abból egészséges terhesség nem lesz. Biztos, hogy nem marad meg.
3/17 anonim válasza:
Szerintem, pontosan tudod, hogy mire számíts.
Sajnálom :(
4/17 A kérdező kommentje:
2016. febr. 11. 13:18
5/17 anonim válasza:
:( sajnalom! Tenyleg ures es szabalytalan.
Sajnos ebbol mar nem lesz baba :'(
6/17 anonim válasza:
A természet megoldja, és elmegy magától, ha a doki is képes kivárni. Persze oda kell figyelni, de manapság rögtön kaparnak...én nem egyeztem bele, volt egy támogató "öreg róka" dokim, magától lezajlott minden gond nélkül.
8/17 anonim válasza:
10/17 A kérdező kommentje:
Koszonom...
Holnap mwglatjuk mit mond az orvos, mert ma csak szonografus nezett meg.
Nem bizakodom egyaltalan sajnos tudom hogy szokott ez tortenni ilyenkor. Elso babank lett volnaa es mar most szerettuk. Hat most mar ertem miert nem szabad semmibe beleelni magamat. Koszonom a valaszokat.
2016. febr. 11. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!