A terhesség indok lenne rossz, szabálytalan vezetésre?
Egyszer olvastam itt egy kérdésben, hogy a kismama fel volt háborodva, hogy mivel ő terhes, miért nem nézik el neki a rossz parkolást és azt, hogy "óvatosabb" = béna kb, amikor 50 helyett 30-al, 90 helyett 70-el megy és semmi nem indokolja...
Speciel nekem az a véleményem, aki képtelen normálisan vezetni, ne üljön volán mögé, akár terhes, akár nem. A terhesség nem indok a szabálytalanságra és ne várja azt, hogy ezt el is tolerálják neki csak azért, mert terhes.
Mondom ezt úgy, hogy kismama vagyok és hivatásos sofőr is.Persze vezethet valaki profin kismamaként meg hülyén úgy is, hogy nem az. De amiatt senki ne várjon kivételezés a közlekedésben.
Nektek mi a véleményetek?
37 hetes vagyok, aktìvan vezetek, csepoet sem lettem óvatosabb, mint korábban(2,5 éves a lányom, szóval azért nem is vadulok)nem megyek lassabban a megengedettnél, ha fáradt vagyok, nem ülök volán mögé, de ez nem terhesen is ìgy van...A terhesség egy állapot, nem betegség, nem szabadna, hogy befolyásolja az életvitelünket ilyen nagy mértékben..bár én már a másodikat várom, az elsőnél én is mindent feldújtam, pihi, nyugi, nincs emelés, nincs vezetés...na most ezekre már lehetőség sincs..
Egyébként borzalmasnak tartom, hogy vki a terhességgel takarózik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!