Terhesség előtt és után mennyi ideig nem lehet szexelni?
Hát azért terhesség előtt szexelj, hogy legyen gyerek.
De ha a terhesség elejére gondolsz, változó. Van akinek megtiltja az orvos, van akik ugyanúgy élik tovább a nemi életüket. Ez egyén, illetve pár függő is, hogy mennyire parásak.
Szülés után a hat hetet minimum ki kell várni, aztán szépen lassan vissza lehet szokni.
Igen kitágul, mivel kitolsz rajta egy 3500g-os babát, akinek a hüvelyedhez képest elég nagy feje lesz.
De a hüvely iszonyatosan rugalmas, egy kis idő után visszaáll, illetve rá lehet segíteni intimtornával.
valóban szülés után 6 hetet nem szabad, utána orvos mondja meg kontrollon hogy lehet-e.
De azért szólok, hogy kisebb bajotok is nagyobb lesz annál akkor, hogy ezzel foglalkozzatok :))
Terhesség alatt lehet szexelni, ha egészséges a terhesség, de a legtöbben kevesebbet szexelnek.
Az első 3 hónapban azért, mert mindkét szülő fél hogy árt a babának.
A 2. trimeszter talán jobb.
A 3.-ban meg már elég nehézkes jó pózt találni.
Mi élünk szexuális életet, de ritkábban. Szeretünk együtt lenni, de nagyon morbidnak tűnik minden alkalommal a szex. nekem is és a férjemnek is.
Sajnos akaratlanul is eszébe jut az embernek küzben, hogy ott a baba, ne adj isten még érzem is, szóval furi...
:D
Ha nem szexelsz terhesség előtt,terhes sem leszel :DD
Nah de én a 26. hétben vagyok,és eddig ugyan úgy élünk nemi életet mint a terhesség előtt.Egyre nehezebb a pocim miatt,az utolsó hetekben már tuti hogy nem fog menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!