Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség/szoptatás alatt szoktatok szexelni?
Szia!
Az első manómnál terhesség alatt igen, és szoptatás alatt is. A másodnál kevésbé, mert az első és a második között csupán 12hónap van, fáradtak voltunk.
A harmadikat most várom. Hát életemben ennyit nem szexeltem,mint most. Megőrülök, ha nem kaphatom meg napi 4-5x. Nem tudom,miért, de most valahogy nagyon be vagyok indulva. Talán a hormonok.
24N
Terhesség alatt igen, szoptatni nem nagyon szoptattam.
Most újra terhes vagyok, 38. hét, tegnapelőtt szexeltünk utoljára.
27N
Igen. A második szülés óta pedig nagyon megnőtt a libidóm.
32/N
Terhesség 9 hónap, aztán utána még másfél évig szoptattam a gyereket. Szerintem meg is bolondultunk volna, ha ennyi ideig nincs szex, az a csoda, hogy szülés után négy hétig kibírtuk. :)
Mivel mindkét gyereket túlhordtam, a legvégén is szexeltünk, hátha beindul tőle a szülés. Jelentem, nem indult be! Pedig tényleg mindent megtettünk. Úgyhogy ettől nem kell tartani, nyugodtan lehet addig, amíg az orvos nem tilt el a szextől.
Szoptatás alatt meg miért ne lehetne? Már a kérdést sem értem.
A férjemnek meg kifejezetten tetszett, hogy jó nagyok voltak a cicik. :) Szerintem sose bocsájtja meg, ha nem hagyom velük játszani. :)
Igen,mind a kettőnél,de a mellem tabu volt,a terhesség vége felé már nem nagyon voltunk együtt,utána annál többet.
1 hozzászóló,bocsi,de két gyerek mellet.hogy oldjátok meg ennyiszer?
#6 vagyok, látom, feljött a kérdés újra.
A kicsit 8 hónapig tudtam szoptatni, ugyanúgy szexeltünk akkor is.
Most kicsit kevesebbszer (kb heti 2), de van szex, és most 16 hetes terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!