Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Umc szerint 7+1. Szabalytalan,...

Umc szerint 7+1. Szabalytalan, Ellaposodott, kisse toredezett szelu 6x15mm-es petezsak. Szikholyag embrio nem lathato?

Figyelt kérdés

Ebbol mar biztos nem lesz semmi igaz?

Mult heten szabalyos 8x10mm ures petezsak volt.

Nem verzem, nem barnazok, nem gorcsolok.

Kb 3-4nappal kozepido utan volt peteeresem (atlag 32 napos ciklusok)

Oszinten valaszoljatok hogy tudjam mire szamitsak... koszonom!

2016. febr. 11. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

sajnos nem valószínű, hogy ebből baba lesz:(

nem a szabálytalanság a legfőbbb probléma,hanem az üressége és a töredezett széle.

Nekem a 8.hétig volt banán alakú a petezsák,de 5+4-en már volt szikhólyag és embrió is szívcsőpulzálással. Most a 21.hétben vagyok.

sajnálom, hogy ezen keresztül kell menned,átérzem,tavaly volt két missed ab-om.

2016. febr. 11. 15:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Sajnos tapasztalatból írom, hogy a petezsák akkor is tud nőni, ha nincs baba. A második vetélésemnél volt így, igaz, én véreztem is akkor. A kiürülés megkezdődött, de egy hét alatt sem fejeződött be magától, így kellett a műszeres befejezés.
2016. febr. 11. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia. Nem vagyunk egyformák leirom az én történetem. Azt mondta az orvoshogy lapos szabálytalan üres petezsák abrazolodik. Plusz vérzés. Azonnal műtét. És valószínűleg méhen kívüli. Az azonnal mutettol beijedtem és hazamentem. Elmentem egy másik orvsohoz magan klinikára. 6 hetes és 4 napos volt a baba akkor már. És volt pulzacio is már. ..és nem hiszem hogy pár óra alatt ekkorát valtozott volna. Valószínűleg máshogy nézte a masik doki és rosszabb volt a gépe. ...írj majd veled mi lett....azért szorítok értetek! !!
2016. febr. 12. 08:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is szorítok!!!
2016. febr. 12. 10:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnos a mérete is pici 7 héthez képest,és üres is. Ebből valószínűleg nem lesz baba,sajnálom.
2016. febr. 12. 14:05
 16/17 A kérdező kommentje:
Ma masik geppel is megnezett masik orvos. Sajnos ugyan azt mondtak. Missed abortion. 1 hetet meg kaptam hatha megoldja a termeszet, ha nem akkor mutet. :(
2016. febr. 12. 15:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom! 😢😭
2016. febr. 12. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!